Készülj fel egy adrenalinbombára, amiről Steven Seagal és DMX gondoskodik. Merthogy már elérhető a Netflixen a 2001-es Sebhelyek című akciófilm. 

Andrzej Bartkowiak rendezésében nem épp egy detroiti városnézésre kerül sor, hiszen ez a film tele van pörgős akcióval, harcművészettel és persze hip-hop zenével.

A történet szerint Orin Boyd nyomozót, aki arról hírhedt, hogy az igazságszolgáltatás érdekében bármikor képes megkerülni a szabályokat, áthelyezik Detroit legkeményebb körzetébe, ahol nagyon hamar mélyvízben találja magát.

Boyd Annette Mulcahy kapitány felügyelete alatt egy hatalmas heroinügylet nyomaira bukkan. Új társával, George Clarkkal együtt Boyd beleveti magát az alvilágba, a nyomok pedig Latrell Walkerrel, egy helyi dílerhez vezetnek.

A Sebhelyek annak idején meglehetősen vegyes kritikai fogadtatásban részesült, a közönség körében viszont egész nagy sikert ért el. A film világszerte 79,9 millió dolláros bevételt hozott 33 millió dolláros költségvetéssel szemben, ez pedig Steven Seagal és a Warner Bros közös munkájának a csúcspontját jelentette. A film további főszerepeiben érkezik Eva MendesAnthony AndersonTom ArnoldIsaiah WashingtonShane Daly és Michael Jai White.

A Sebhelyek tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

65 Sebhelyek  (2001)

akció | dráma | krimi | thriller | vígjáték

Orin Boyd (Steven Seagal) mindig kilógott a sorból. Gyűlöli a szabályokat, a maga útját járja és sosem tudni, mire készül, mire gondol éppen. De valamit még jobban gyűlöl: az... több»