Halál és egyéb részletek: Mandy Patinkin a világ legjobb detektívének bőrébe bújik ebben az új sorozatban.

A misztikus sorozatok ismét reneszánszukat élik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 2024-es Halál és egyéb részletek, melyben Mandy Patinkin  egy zseniális nyomozót alakít, akit bonyolult gyilkossági esetek megoldására képeztek ki.

A népszerű színész, Mandy Patinkin a sorozat főszereplője, ahol Rufus Cotesworth bőrébe bújik aki a sorozat világában a "világ legnagyobb nyomozója". Patinkin leginkább a Showtime drámájából, a Homelandből, és A herceg menyasszonyából ismert. Emmy-díjat is nyert a 90-es évek orvosi drámájában, a Chicago Hope kórházban nyújtott alakításáért. Legutóbb a Diane védelmében ötödik évadában láthattuk.

A sorozat hivatalos összefoglalója alapján:

"A globális elit fényűzésének közepette a Halál és egyéb részletek a zseniális és nyugtalan Imogene Scott (Violett Beane) személye körül forog, aki rossz helyen/rossz időben találja magát (rendben, ez részben az ő hibája volt), és fő gyanúsítottá lép elő egy gyilkossági rejtélyben. A helyszín? Egy fényűzően felújított mediterrán óceánjáró. Gyanúsítottak? Minden elkényeztetett vendég és minden kimerült legénységi tag. A probléma? Hogy bizonyítsa ártatlanságát, egy olyan férfival kell együttműködnie, akit megvet (Mandy Patinkin) — Rufus Cotesworth-szel, a világ legnagyobb nyomozójával."

A sorozatot Mike Weiss és Heidi Cole McAdams írta.

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Disney+ előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a film mafabos adatlapján található, “Hol nézheted” szekció alatti Disney+ gombra kattintani.

dráma | krimi | misztikus

A globális elit csillogása közepette játszódó sorozat középpontjában a briliáns és nyughatatlan Imogene Scott (Violett Beane) áll, aki rossz helyen és rossz időben találja... több»