Ahogy arról már korábban több alkalommal is beszámoltunk Daniel Craig utolsó alkalommal bújik James Bond bőrébe a Nincs idő meghalniban, azonban már most számos találgatás merült fel arra vonatkozólag, hogy ki is veszi át majd tőle a stafétát.

A szereppel kapcsolatban ugyan felmerült már Henry Cavill, Tom Hiddleston és Tom Hardy neve is, a franchise producere, Barbara Broccoli azonban egy friss interjú során végre tiszta vizet öntött a pohárba.

“Azt gondolom, hogy egyszerre csak egy személybe lehetünk szerelmesek. Miután kijön a film, el fog kelleni telnie egy kis időnek, és azután tárgyalhatunk a jövőről, egyelőre azonban nem gondolkodhatunk azon, ki jön Daniel után” - mondta a producer, aki azt is hozzátette, hogy szerinte minden új színész a maga módján újragondolta a 007-es ügynök karakterét, így ez is nagy szerepet játszik majd az alkalmas személy megtalálásában.

A Nincs idő meghalni a korábbi tervek szerint idén ősszel került volna a mozikba, úgy tűnik azonban, hogy a rajongók kénytelenek várni a premierre 2021. áprilisáig.