Az elmúlt időszakban a Netflix egymás után szállította a sikeresebbnél sikesebb, saját gyártású produkcióit, a nézettség terén pedig nem kis “összecsapás” alakult ki a dobogó első helyéért.

Már a Vajákelső évada is elképesztő rekordot produkált annak idején a maga 76 milliós nézettségi mutatójával, nemrégiben pedig a francia Lupin bankrablós sorozat tarolt a nézők körében. A decemberben megjelent Bridgerton család azonban úgy tűnik ismét az élre tört.

A Netflix legfrissebb hivatalos közleménye szerint ugyanis a széria a decemberi debütálása óta csaknem 82 milliós nézettséget tudhat magáénak. Ahogy arról korábban beszámoltunk A Bridgerton család második évada hivatalosan is elkészül, így már csak idő kérdése, mikor kapunk részletesebb híreket a munkálatokkal kapcsolatban.

Egy biztos, ehhez még a Vaják készítőinek is lesz egy-két szavuk, a sorozat második évadát ugyanis szintén hatalmas várakozás előzi meg. Pontos dátumot ugyan egyelőre nem kapott a folytatás, a legutóbbi infórmációk szerint 2021. nyarára várható.