Teljesen összetört az Emily Párizsban sztárja, Lily Collins, amikor rájött, hogy ellopták tőle két legkedvesebb kincsét, az eljegyzési gyűrűjét és a karikagyűrűjét. Előbbit egy igen ritka gyémánt díszítette.

Lily Collins Hollywood nyugati részén jelentkezett be egy luxusszállodába, hogy ott egy wellness-hétvégén pihenje ki a forgatások fáradalmait. Mielőtt elindult volna a wellness-részlegbe, a gyűrűit a szobája széfjében hagyta. Ám, amikor visszatért a kezelésekről, megdöbbenve tapasztalta, hogy a gyűrűk nincsenek ott, ahol hagyta őket.

Az ügyben a Los Angeles megyei seriffhivatal indította nyomozást, amelyet 10 000 dollárt meghaladó értékű rablásként kezelnek. A hírek szerint egyelőre nem tartóztattak le senkit, azt viszont lehet tudni, hogy a szobában nem voltak erőszakos behatolásra utaló nyomok.

Lily Collinst 2020-ban jegyezte el Charlie McDowell rendező, akivel egy forgatáson találkoztak még 2019-ben. A pár egy évvel az eljegyzés után, 2021 őszén kötötte össze az életét. A hírek szerint Charlie McDowell az eljegyzésre egy különleges, egyedi rózsacsiszolású gyémántgyűrűt rendelt. A gyémánt 2-3 karátos lehet, pontos piaci értékét nehéz megbecsülni, de a szakértők 65 000 font körüli összegre saccolják.