Dolph Lundgren felfedte sérült lábát, amikor szombat este mankóval érkezett menyasszonyával, Emma Krokdal vacsorára Los Angelesbe. 

A 64 éves színész egy sötét tréningnadrágot viselt egy edzőcipővel és a gipszével, az étterembe menet. Dolph elárulta, hogy augusztusban bokaműtéten esett át, miután először a katonaságnál sérült meg a lába. Az Instagramon magyarázta el: "Végre megműtik a bal bokámat. Ez a sérülésem a katonai szolgálatom óta tart."

"40 évnyi harcművészet és akciófilmek forgatása alatt minden nap harc volt. Az ízület mostanra gyakorlatilag tönkrement. A Wanted Man rendezése és főszerepének játszása egyszerre nagyon megviselte... Alig várom, hogy újra normálisan tudjak járni.  Majd tájékoztatlak titeket."

A múlt hónapban a sztár megosztott egy videót az Instagramján kórházi köpenyben, arcmaszkban és fehér gipszben, ahogy a műtét után a kórház folyosóján biceg. 

Dolph 2020. június 29-én egy Instagram-posztban jelentette be eljegyzését Emmával. Az akciósztár 2019 júliusában ismerkedett meg a fitneszszakértővel az Equinox edzőteremben, ahol Emma dolgozott. 2019-ben kezdtek el randizni, és 2020 januárjában a Dominikai Köztársaságban megrendezett Cana Dorada Film & Music Festivalon hozták nyilvánosságra kapcsolatukat.

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy van egy olyan ember mellettem, mint Emma ebben a korban. Megváltoztatta az életemet, és remélem, hogy olyan segítséget és támogatást tudok neki nyújtani, aminek a felfedezéséhez és felhalmozásához sok idő kell' - mesélt tavaly a kapcsolatáról a Muscle and Healthnek. 

 

Miközben magánélete úgy tűnik, jól alakul, a sztár nemrég nyilvános viszályba keveredett egykori színésztársával, Sylvester Stallonéval. A 76 éves Stallone a nemrégiben az Instagramon reagált a The Wrap című lap értesülésére, miszerint Robert Lawtont szerződtették a Rocky spin-off forgatókönyvének megírására, amely Ivan Drago, a Rocky IV gonosz szovjet bokszolójának eredetét mesélné el, akit Lundgren alakított. Stallone azt mondta, hogy neki semmi köze ehhez a spin-offhoz, Winklert pedig "szánalmasnak", fiait, Charlest és Davidet pedig "idióta keselyűgyerekeknek" nevezte.

Lundgrent is leszólta, hozzátéve: "Mellesleg, egykoron csak tiszteltem Dolph-ot, de ő SOHA nem mondta el, hogy mi történt a hátam mögött azzal a karakterrel, akit én alkottam meg neki !!! Az igazi barátok értékesebbek az aranynál." Stallone írta és játszotta a főszerepet az első Rocky-filmben, amelyet John G. Alvidsen rendezett, és amely meglepő módon a legjobb filmnek járó Oscar-díjat kapta, amit Winkler producerként nyert meg. Stallone írta, rendezte és játszotta a főszerepet az 1979-es Rocky II-től a 2006-os Rocky Balboaig minden, a bokszolóról készült filmben.

Dolph gyorsan igyekezett csökkenteni a feszültséget, és az Instagramon közölte a rajongókkal, hogy rendezi a dolgokat a hollywoodi megasztárral: "Csak hogy tisztázzuk a dolgokat egy esetleges Drago spinoffal kapcsolatban. Nincs jóváhagyott forgatókönyv, nincsenek megállapodások, nincs rendező, és személy szerint az volt a benyomásom, hogy a barátom, Sly Stallone producerként vagy akár színészként is részt vesz benne" - írta akkor Lundgren.

A cselekményről nem árultak el részleteket, és az sem világos, hogy Lundgren vagy Florian Munteanu, aki a Creed II.-ben Ivan Drago fiát, Viktort alakította, visszatér-e a spin-offban.