Neil Patrick Harris (galériánkban) a fiatal Nick Jonasra tett múltbéli megjegyzései miatt kemény kritikákat kap a közösségi médiában.

A közel 20 év korkülönbség ellenére Neil Patrick Harris nagy rajongója volt a Jonas Brothersnek - egyesek szerint talán túl nagy is.

Az Így jártam anyátokkal sztárja ellenérzéseket váltott ki a közösségi médiában, miután kedden újra előkerültek azok a megjegyzések, amelyeket a fiatal Jonasról tett.

Az ügy a "The Wendy Williams Show" egyik 2015-ös epizódjából ered, amikor Harris bevallotta, hogy még azelőtt vonzódott a fiatal fiúbandához, mielőtt ez "megengedett" lett volna, és elismerte, hogy ez "egy kicsit problémásnak" tekinthető.

A szegmens egyik klipjében Harris látszólag tétovázik, mielőtt előlegezte volna, hogy a férje, David Burtka tisztában volt az érzéseivel, így rendben volt, hogy megosztotta a hálózati tévében.

"És nagyon jóképű volt, mielőtt még valahogy szabad volt azt gondolni, hogy jóképű" - utalt a nagy korkülönbségre Harris. "Ami egy kis probléma volt, meg kellett várni, amíg ő, tudod... 19, 20 éves lett".

Nick Jonas az interjú idején 22 éves volt. A szegmenst a hónap elején újra megosztották a TikTok-on, 350 ezer megtekintést és rengeteg kritikát vont maga után. "Hogy ússzák meg a celebek az ilyen megjegyzéseket? Itt 42 éves volt" - állt a videó egyik feliratában. "Ez teljesen helytelen" - írta egy néző. Egy másik hozzátette: "Ti is tisztában vagytok vele, hogy egy ember 17 és 18 között egyáltalán nem változik, igaz?".