2016.09.01   szerző: hp   hozzászólások: 0

Két hónappal azt követően, hogy kiderült, a botrányos rendező elkészíti a nagy port kavart filmjének folytatását, újabb információk láttak napvilágot a produkcióról.

Mel Gibson újabb részleteket árult el a Passió folytatásárólA kép forrása: deathandtaxesmag.com

2004-ben debütált Mel Gibson megosztó, ám végül kasszasikernek bizonyuló filmje, a Passió. Tizenkét évvel a produkció bemutatásra után a direktor hozzálátott a folytatás elkészítéséhez.

Gibson és állandó forgatókönyvírója, Randall Wallace már dolgozik a történeten, mely a Jézus feltámadását helyezi majd a cselekmény középpontjába.

Gibsont egy kaliforniai evangélikus eseményen interjúvolta meg Greg Laurie lelkész, melynek során a színész-rendező elárulta, hogy jelenleg is dolgozik a projekten a forgatókönyvírójával, azonban nem sieti el a dolgot, ugyanis egy ilyen történet megfilmesítése elmondása szerint nagy körültekintést igényel, ha fel akarják dolgozni a feltámadás jelensége mögötti mélyebb rétegeket. Gibson zseniális írónak és nagyszerű rendezőnek nevezte a forgatókönyvírót, Randall Wallace-t, melynek okán a külföldi sajtó egy része azt feltételezi, hogy Gibson átengedheti a direktori széket.

A páros olyan filmeken dolgozott együtt korábban, mint az Oscar-díjas Rettenthetetlen, vagy a hamarosan mozikba kerülő második világháborús dráma, a A fegyvertelen katona

dráma | életrajzi | háborús

A második világháború idején egy amerikai katonai orvos, Desmon Doss fegyvertelenül indul a csatamezőre, ugyanis erkölcsi nézeteivel ellenkezik az emberölés. A férfi hőssé... több»