Mi a helyzet a Zombieland 3-mal?

Folytatódhat Tallahassee története a zombi apokalipszisben, egy valakin legalábbis biztosan nem fog múlni: Woody Harrelsonon.

Woody Harrelson még 2019-ben mutatkozott be a zombivadász szerepében a Zombieland, majd egy évtizeddel később újra eljátszotta a szerepet a Zombieland 2: A második lövés című filmben 2019 -ben, de vajon elkészülhet a harmadik rész?

A színész a napokban a ScreenRant nevű magazinnak adott interjút új filmje, a Venom 2. - Vérontó kapcsán, mely során arról is kérdezték, hogy visszatérne-e a harmadik epizódra. 

“Örömmel megcsinálom, mert imádom azokat a srácokat. Az egész csapatot… Csodálatos, szórakoztató, rendkívül vicces arcok. Úgyhogy azt mondom, teljesen nyitott vagyok rá. És Ash (Crossnan, az interjút készítő újságíró), ha tudsz bármit tenni azért, hogy megtörténjen, rendkívül hálás lennék” - válaszolta a színész.

Ez sajnos nem sok, és azt nézve, hogy a második részre is tíz évet kellett várni, nem táplálunk túl nagy reményeket ahhoz, hogy a közeljövőben trilógiává bővüljön a zombi vígjáték. Mindenesetre mi is szívesen látnánk újra együtt a Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin és Jesse Eisenberg által formált csapatot. 

Arra viszont már nem kell sokat várnunk, hogy Harrelsont újra a mozivásznon láthassuk, október 14-én ugyanis végre a mozikba kerül a Venom 2. - Vérontó.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»