Bill Murray-től nem állnak messze a zombik, egyszer még ő maga is annak adta ki magát. Más kérdés, hogy annak akkor csúnya vége lett. Most viszont újra egy filmben szerepel Bill Murray és a zombik, és ennek most nem lesz olyan csúnya vége, mint anno.

2019-ben jelent meg, de a Netflix műsorába csak a napokban került be az A holtak nem halnak meg horror-komédia. A film története egy csendes amerikai kisvárosban játszódik, ahol mindenki éli a maga csendes hétköznapjait. Egészen addig, amíg egy nap zombik seregei bukkannak fel a város határában és kezdetét veszi az ilyenkor szokásos hajcihő. A harcot végül a város seriffje és csapata veszi fel az élőholtakkal.

A film nem aratott különösebben hangos sikert, pedig alapvetően minden adott volt, hogy nagyot szóljon. A zombis vígjátékokat általában szeretni szokták a nézők, ebben pedig valóságos sztárdömping van. Bill Murray mellett láthatjuk még Adam Drivert, Tilda Swintont, Chloë Sevignyt, Steve Buscemit, Danny Glovert, de még Iggy Pop és Selena Gomez is felbukkan.

Bár a premierkor nem aratott nagy sikert, a Netflixen jelenleg az egyik legnézettebb moziról van szó. A nézettségi toplistán ugyanis mindjárt a hetedik helyen debütált és innen még lehet feljebb.

Ha szeretnéd megnézni – és van élő Netflix-előfizetésed –, akkor a film adatlapján a „Lejátszás a Netflixen” gombra kattintva már indíthatod is a mozit!