Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
24
Szereplők
2
Vélemények
53
Képek
3
Videók
 
Cercei   2019. 02. 20.

Az egyik legjobb zombis film, amit az elmúlt években láttam. Bill Murray egyszerűen megunhatatlan, nagyszerű, mint mindig. Az első pár percben tartottam tőle, hogy ez nem az én filmem lesz, de szerencsére felpörögtek az események, bár meg kell vallanom, hogy az utolsó kb. fél órát szerintem jobban is felhasználhatták volna. Kezdtem úgy érezni, hogy a karakterekből kiveszett, ami "érdekessé" tette őket, egy-két logikai bukfencet is felfedezni véltem. Ezért csak 4 csillagot kap tőlem, de mindenképp ott van a topon.

 
scroll35   2019. 01. 26.

Harmatgyenge... A horrorhoz max. annyi köze van, hogy zombik vannak benne. Lapos poénok, unalmas karakterek, semmitmondó párbeszédek, semmi feszültség. Csalódás!

Selena Gomez
Bill Murray
Chloë Sevigny
Tilda Swinton
Tilda Swinton
Danny Glover
Bill Murray
Adam Driver
Rosie Perez
Bill Murray
Chloë Sevigny
Iggy Pop
Bill Murray
Adam Driver
Danny Glover
Bill Murray
Danny Glover
Chloë Sevigny
Caleb Landry Jones
Selena Gomez
Chloë Sevigny
Bill Murray
Adam Driver
Bill Murray
Adam Driver
Iggy Pop
Jim Jarmusch
Jim Jarmusch
Jim Jarmusch
 
A nagy neveket listázó casttal ellentétben a The Dead Don’t Die vizualitása sokkal inkább az indie filmeket idézi. Így Frederick Elmes operatőr képei még jobban elhatárolják Jarmusch legújabb alkotását a mainstream zombi komédiáktól. Ami szintén csak azt mutatja, hogy ne egy újabb Zombielandre számítsunk, hanem inkább egyfajta Haláli hullák hajnalára – csak egy kicsit másfajta humorral. És bár tény, hogy nem a The Dead Don’t Die lesz Jarmusch mesterműve, viszont másfél órás, véres szórakozásra kiváló. több»
 
A film hangvétele megakadályozza, hogy Földmentő kiáltványként komolyan vegyük, a finálé mégis azt sugallja, mintha Jarmusch egy kicsit ezt várná tőlünk. Talán jobb lett volna, ha ezt a témát is a paródia keretein belül tartja. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.