Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
39

Amerikai ének (2008)

An American Carol
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
BoBamburg   2019. 05. 23.

legújabb vélemény

Egy baj van ezekkel a gyenge már már zsé kategóriás Leslie Nielsen filmekkel. Mégpedig az, hogy nem tudok nekik ellenállni. Komolyan mondom, én jól szórakoztam rajta, a legtöbb poén rendben volt, jól kifigurázza az amerikai társadalmat és a terrorista merénylőket. Mondjuk nem árt ha az ember bekészít pár sört mellé.

 
Sniper   2016. 02. 25.

Minden megvolt benne, amivel gúnyolni, parodizálni lehet az USA-t, meg minden más elképzelhetőt, csak annyi a gond, hogy egyáltalán nem vicces, szellemes, vagy nevetséges.


 
Phalanx   2015. 01. 12.

Ebben a filmben leslie Nielsen jelenléte. al egszimpatikusabb elem, ezenkívül az, hogy egy Zuckerre jellemző hamisítatlan amerikai komédiát látunk, annak minden jellemzőjével, ezek viszont ma már korántsem hatnak olyan frissítően, mint régebben...mindenesetre, ez azért nem jelenti, hogy rossz lenne.

A film összbevétele 7 001 720 dollár volt (imdb.com).

 

Jon Voight több sort is maga írt a szövegéből.

(dulkap)
 

Wayne Knight és Frank Caliendo visszautasította Michael Malone szerepét.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.