48% 48 szavazat
Amerikai ének

Amerikai ének

An American Carol
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

David Zucker legújabb filmjében nincs kímélet!Michael Malone a függetlenségi nap megünneplése ellen kampányolna, ám őszinte meglepetésére a múlt szellemei hamar rövidre zárják ebbéli kísérleteit. Miután találkozik Kennedyvel, Patton tábornokkal, Lincolnnal és Washingtonnal szemlélete alapjaiban változik meg. Az ünnep elleni tüntetésen már mint ellenzéki jelenik meg, kiváltva ezzel az ott lévők masszív ellenérzését. Michael, miután leárulózzák, hamarosan az életéért fut, s számtalan kalandot átvészelve belátja, hogy végül is minden úgy van jól, ahogy van...

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2010.02.18.
 
2019.05.23 BoBamburg

legújabb vélemény

Egy baj van ezekkel a gyenge már már zsé kategóriás Leslie Nielsen filmekkel. Mégpedig az, hogy nem tudok nekik ellenállni. Komolyan mondom, én jól szórakoztam rajta, a legtöbb poén rendben volt, jól kifigurázza az amerikai társadalmat és a terrorista merénylőket. Mondjuk nem árt ha az ember bekészít pár sört mellé.

0
 
2016.02.25 Sniper

Minden megvolt benne, amivel gúnyolni, parodizálni lehet az USA-t, meg minden más elképzelhetőt, csak annyi a gond, hogy egyáltalán nem vicces, szellemes, vagy nevetséges.

0
 
2015.01.12 Phalanx

Ebben a filmben leslie Nielsen jelenléte. al egszimpatikusabb elem, ezenkívül az, hogy egy Zuckerre jellemző hamisítatlan amerikai komédiát látunk, annak minden jellemzőjével, ezek viszont ma már korántsem hatnak olyan frissítően, mint régebben...mindenesetre, ez azért nem jelenti, hogy rossz lenne.

0

A film összbevétele 7 001 720 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Jon Voight több sort is maga írt a szövegéből. Szerző: dulkap

#2
 

Wayne Knight és Frank Caliendo visszautasította Michael Malone szerepét.Szerző: dulkap

#3