Mi ez az új Adam Sandler-film a Netflixen, amitől mindenkinek leesett az álla?

Úgy tűnik, hogy  Adam Sandler Csiszolatlan gyémánt után ismét egy erős alakítást hoz a Mindent egy lapra című filmben, amelytől a kritikusok és a nézők is dobtak egy hátast.

Épp lezárultak a Gyagyás gyilkosság 2 munkálatai, a Jeremiah Zagar rendezésében készült Mindent egy lapra pedig a múlt hét folyamán debütált a Netflixen. A produkció 88 százalékos értékelést a kritikusoktól és 90 szazalékot a nézőktől húzott be a Rotten Tomatoes portálon.

Sandler az elmúlt években egy egészen új oldaláról mutatkozott be, a színésztől jobbára a gyenge és már-már kínosnak mondható vígjátékokat kaptak a nézők, a színész viszont a már említett Csiszolatlan gyémánttal és az új filmjével is megmutatta a “sötétebb” és drámaibb oldalát.

A történet szerint Stanley Sugerman, a lecsúszott kosárlabda edző mindent megpróbál, hogy helyrehozza karrierjét. Rövidesen felfedez egy rendkívül tehetséges, ámű hányattatott sorsú játékost, akit a csapata engedélye nélkül az Egyesült Államokba hoz.

“Adam Sandler aligha dolgozott ilyen keményen, hogy lenyűgözze a közönségét” - írja Justin Chang, a Los Angeles Times szerzője.

Egy biztos, ilyen betekintést korábban még nem kaptunk az NBA világába, de nem is szeretnénk tovább húzni az időt, csekkoljátok a film előzetesét lentebb!

dráma | sportfilm | vígjáték

Egy kiégett kosárlabdázó felfedez egy tehetséges streetball-játékost Spanyolország utcáin, és meglátja az esélyt, hogy rajta keresztül ismét feljusson a csúcsra.