63 A múmia  (2017)

A Universal komolyan gondolja az univerzumépítést, eddig 7 filmet jelentettek be.

Csütörtökön érkezik a mozikba a Tom Cruise, Sofia Boutella és Russell Crowe nevével fémjelzett A múmia, mely hivatalos is megnyitja a Universal szörnyfilmes moziverzumát. A film direktora, Alex Kurtzman a Fandomnak adott interjújában újabb készülő filmekről rántotta le a leplet.

"Elkészítjük a Frankensteint, a Frankenstein menyasszonyát, a Drakulát, A fekete lagúna szörnyét, az Operaház fantomját, a Notre Dame-i toronyőrt és A láthatatlan embert."

A rendező arról is beszélt, hogy már ki is szemelték az ideális főszereplőket az említett projektekhez (A láthatatlan ember főszereplője Johnny Depp lesz, a Frankestein-film húzóneve pedig az Oscar-díjas Javier Bardem), köztük Michael Fassbendert, Jennifer Lawrence -t, Charlize Theront és Angelina Jolie -t. A Frankenstein menyasszonya címszereplőjét még továbbra sem nevezte meg a Universal, azonban az eddigi híresztelések alapján jó eséllyel az említett három színésznő közül kerül majd ki a befutó.

A stúdió mindenesetre nagyon bizakodó, Deppet és Bardemet már leszerződtették, vagyis voltaképpen megelőlegezték A múmiának a sikert. Bízzunk benne!

A múmia (2017) csütörtöktől látható a hazai mozikban.