Michael Fassbenderrel erősít a Kung Fury-film

Az elmúlt évek egyik legsikeresebb és kultikus rövidfilmje egész estés verziójához a készítőknek sikerült megnyerniük az Oscar-díjra jelölt Michael Fassbendert.

A Kung Fury 2015-ben készült el, és a Kickstarter egyik rekordsikere lett: beválogatták a cannes-i Rendezők Kéthete programjába, és mintegy 40 millióan látták világszerte. A nyolcvanas évek nosztalgikus hangulatában készült akcióvígjátéban Kung Fury, a kung-fu mester rendőr történetét követhetjük nyomon, aki Miamit védelmezi. Az egész estés film a rövidfilm folytatása lesz, amelyben a David Sandberg alakította Kung Fury ismét összecsap Kung Führerrell, vagyis Hitlerrel. A filmben Fassbender mellet feltűnik David Hasselhoff, is, aki az eredeti film főcímdalát is jegyzi (illetve Kung Fury kocsijának kölcsönzi a hangját).

Az 1985-ben játszódó történetet nyáron kezdik el forgatni Európában és az Egyesül Államokban.

A filmet David Sandberg írja és rendezi saját cége, a Laser Unicorn égisze alatt, míg a film prudoceri teendőit David Katzenberg, Seth Grahame-Smith és Aaron Schmidt cége, a KatzSmith Productions vállalta, akik legutóbb az Az-zal robbantottak bankot.