Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
81
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
HercegPeter   2018. 05. 28.

legújabb vélemény a nap véleménye

Annyit le kell szögezni már az elején, hogy aki nem szereti az elmeroggyant, értelmetlen marháskodást, annak ez nem fog tetszeni. Nekem meg pont ez a kedvenc műfajom. Ez a film úgy készülhetett, hogy valaki elszívott pár jointot és megnézte a Jurassic Parkot, aztán egy krimit meg valami háborús filmet, esetleg még egy részt a Vikingekből és amire másnap emlékezett abból ez lett. Ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy az IMDB-s 8.1 tévedés lenne. Beteg, elborult elme kézlenyomata ez a film. De jó értelemben. Vannak olyan filmek, mint például a Sharknado vagy hasonlóak, amikre ugyanez jellemző, de fordított értelemben. Itt a főszereplő srác annyira jól játssza a szerepet és olyan jól vannak beépítve a régi jól ismert sablon dumák, klisék (a kedvenc persze az "én egyedül dolgozom"). Az effektek is nagyon jók, a főcímdalról már nem is beszélve. Sajnos az elmondható, hogy mivel igazi, profi szinkront én még nem találtam hozzá (valószínűleg nem is készült), így csak felirattal ajánlom, de sajnos van pár szóvicc, amit nehéz lehet lefordítani. Már várom az ebből készülő mozifilmet, remélem az is hasonlóan jól sikerül majd.

 
dulkap   2015. 06. 01.

Jó kis marhaság volt ez. Abszolút jó pont a hangulatért és a technikailag zseniális megoldásért. Kicsit viszont túlzásba estek, hogy minden fél percre akartak valami túlzást csinálni, ami néha erőltetett volt. De összességében nagyon vicces és eltalált rövidfilm, ami pont ebben az időtartamban elegendő volt. (Viszont az ordítozó rendőrfőnöknek feketének kellett volna lennie. :) )


 
Deku   2017. 12. 23.

Utána olvasás után egész jónak tűnt de látva a sok félre sikerült pillanatot mégse lett kedvenc. Ezt én kicsit erőltetettnek tartottam, egyszerűen nem láttam semmi értelmét a filmnek már rögtön az elejétől kezdve.

 
jencike1985   2016. 10. 24.

Ez nagyon eröltetett film. Nagyot akartak adni mégis szinte semmi nem lett belőle.Oké vannak benne néhány vicces jelenetek, de valahogy nekem nem jött be. Nem ajánlom.

 
Lord British   2015. 06. 19.

Erre a fél órás nosztalgiavonatra mindenkinek fel kell ülnie egyszer. Az egész film egy bődületes baromság és hülyeség, egy nagy katyvasz, de mégis könnyen követhető, látványos és akciódús. Rengeteg benne a poén, én végigröhögtem az egészet.

 
Nem mondanám korszakos mesterműnek, de fél óra igazi filmélményt, tökéletes szórakozást nyújt, és ez nem kevés! Aki még nem látta, nagyon sürgősen pótolja! több»
 

A készülő filmben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Hasselhoff, Fassbender vagy Schwarzenegger.

(HETEDIK )
 

A rövidfilmez egészestés mozifilm is készül.

(HETEDIK )
 

Kung Führer szimbolizálja Adolf Hitlert.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.