Mit nézzek decemberben? 10 kihagyhatatlan új sorozat és évad, amiről nem érdemes lemaradnod

Mivel az év véget ér, és bizonyos műsorokat a korábbi WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt eltoltak, a decemberi televíziós kínálat idén viszonylag csendes, legalábbis a filmes kínálathoz képest.

A zsúfoltság hiánya azonban lehetővé teszi, hogy néhány kisebb vagy hiánypótló cím is megkapja a neki járó helyet, még akkor is, ha néhány nagyobb visszatérésre és premierre az új évig kell várnunk.

Egy dél-koreai horrorsorozattól kezdve, amely visszatér a várva várt második évaddal, egy új felnőtt animációs sorozaton át, a Percy Jackson sztori régóta várt sorozat formátumú adaptációjáig, van mit nézni, különösen, ha olyan tévésorozatot keresünk, amely a fantázia világába repítenek el bennünket.

#10

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Megismerhetjük Haru, a Pokémon Resort alkalmazottjának történetét, és a Pokémonokkal és azok tulajdonosaival való kapcsolatait, akik vendégként látogatják meg munkahelyét. több»

A Pokémon-világ azóta is folyamatosan frissül, mióta először megjelent és hosszan tartó népszerűségnek örvend. A Pokémon Concierge stop-motion megoldással kerül elmesélésre, ahogy Harut, a Pokémon Resort portását, és a Pokémonokkal és azok gazdáival való interakcióit követi. A sorozatot Doki Harumi írta és Ogawa Iku rendezte.  Az első évad premierje december 28-án lesz a Netflixen.
#9

akció | animáció | kaland

Disney+

A második évadban a Multiverzum Őrei megalakulását követően a Figyelő folytatja a furcsa világok felfedezését, új hősökkel találkozik, és gondoskodik a multiverzum... több»

A Marvel "What If" második évada visszatér, hogy felfedezze az egyre növekvő multiverzumot, és a Figyelő vezeti a nézőket, miközben új és ismerős arcokkal találkozunk az MCU-ban. Olyan karakterek, mint Nebula, Hela, Hank Pym, Bill Foster és Odin, csak néhány további, akiket más verziójú sztorikban láthatunk viszont. A sorozatot Bryan Andrews rendezi és AC Bradley írja. Megjelenési dátum: A 2. évad premierje december 22-én lesz a Disney+-on.
#8

akció | családi | dráma | kaland

Disney+

A sorozat Rick Riordan azonos című könyvsorozatán alapul, amely egy 12 éves félistenről, Percyről szól, akinek feladata Zeusz ellopott villámának visszaszerzése, hogy... több»

A Percy Jackson és az olimposziak régóta várt televíziós adaptációja ebben a hónapban érkezik a Disney+-ra. Walker Scobell játssza a főszerepet, mint Percy Jackson, a 12 éves fiú, akit Zeusz görög isten azzal vádol, hogy ellopta a villámcsapását. A Rick Riordan és Jonathan E. Steinberg által fejlesztett sorozatban Leah Sava Jeffries és Aryan Simhadri is szerepel. Megjelenési dátum: Az első évad premierje december 20-án lesz a Disney+-on.
#7

akció | dráma | krimi | thriller

Amazon Prime Video

Jack Reacher, aki csomagok nélkül, csavargóként járja az Egyesült Államokat, szokatlan, névtelen átutalást vesz észre a bankszámláján. Valaki 1030 dollárt küldött neki.... több»

A Lee Child regényei alapján készült Reacher visszatér a második évaddal. Alan Ritchson, mint Reacher, új kihívásokkal néz szembe, amikor új életéből kiragadva kapja a hírt, hogy a hadsereg különleges nyomozói elit csoportjának egyik tagját meggyilkolták. Maria Sten, Serinda Swan és Shaun Sipos is megjelennek főbb karakterekként. Megjelenési dátum: A 2. évad premierje december 15-én lesz a Prime Videón.
#6

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a... több»

A Blue Eye Samurai korábbi megjelenése után a Netflix folytatja a felnőtt animáció népszerűsítését legújabb sorozatával. Ez az apokaliptikus történet Carolt követi, egy nőt, aki végignézi, ahogy az emberiség az álmaiban és hedonista hajlamaiban lubickol, mialatt a Föld pusztulását várja, miközben egy bolygó száguld felé. A minisorozatot Dan Guterman készítette. Megjelenési dátum: A sorozat premierje december 15-én lesz a Netflixen.
#5

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

A novemberben megjelent évadzáró első részlet után A korona hatodik évada a második résszel tér vissza, hogy lezárja a sorozatot. Imelda Staunton visszatér Erzsébet királynő szerepében. A hátralévő epizódok az 1997-2005 közötti időszakot mesélik el, amikor a királyi család továbbra is Diana hercegnő halálával küzd. Rufus Kampa és Fflyn Edwards alakítja majd Vilmos herceget és Henrik herceget, Meg Bellamy pedig Kate Middletont, miközben a sorozat Vilmos és Kate románcának kezdetét követi nyomon. Megjelenési dátum: A 6. évad 2. részének premierje december 14-én lesz a Netflixen.
#4

70 Elkövetők  (2023)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

Disney+

A „Culprits” ott kezdődik, ahol a legtöbb bűnügyi történet véget ér: egy nagyszabású rablás után, amikor az elitbűnözőkből álló csapat már külön utakon jár, és... több»

A J Blakeson által készített sorozat egy olyan csoportot követ, akiket a rablásokban való részvételük után egyenként kezdenek el kinyírni. Blakeson írja a sorozatot is, és Claire Oakley-val közösen rendezi. A főbb szerepekben Nathan Stewart-Jarrett, Gemma Areton, Kirby Howell-Baptiste, Niamh Algar és mások is szerepelnek. A sorozat első évadának premierje december 8-án lesz a Disney+-on.
#3

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

Az Ali Novak 2014-es regényéből adaptált sorozat Jackie-t követi, akit, miután nemrég árvaságra jutott, a tíz fiúból álló Walter család befogad. A Melanie Halsall által fejlesztett és Halsall és Ali Novak által közösen írt sorozat főszereplői Nikki Rodriguez, Marc Blucas, Alisha Newton és Sarah Rafferty. Megjelenési dátum: Az első évad premierje december 7-én lesz a Netflixen.
#2

dráma | fantasy | horror

Netflix

Egy olyan világban, ahol a vágy szörnyeket szül, a sorozat második évadában a Green Home túlélőit és Hyun-sut követhetjük nyomon, akik új helyeken küzdenek a túlélésért,... több»

Miután az első évad szenvedélyes rajongótáborra talált, a Netflix koreai horrorsorozata, visszatér a második évaddal. Az első évad egy tinédzsert követett, akinek össze kellett fognia a szomszédaival, hogy a túlélésért harcoljon az egykor emberekből lett szörnyek ellen. Az első évad óta eltelt az idő, és most, a második évadban egy új, nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük. Song Kang, Lee Jin-wook és Lee Si-young a főszereplők. Megjelenési dátum: A második évad premierje december 1-jén lesz a Netflixen.
#1

krimi

Apple TV+

A 3. évadban a csapat most visszatér, és megpróbálja megmenteni egyikük életét, miközben egy szökött ügynökre vadásznak. Úgy tűnik tehát, hogy ezek az úgynevezett bukott... több»

A szellemes kémdráma az MI5 ügynökeinek egy diszfunkcionális csapatát - és ellenszenves főnöküket, a hírhedt Jackson Lambet - követi, akik a kémkedés füst és tükör világában navigálnak. A harmadik évadban az összes főszereplő visszatér: Gary Oldman, Jack Lowden, Kristin Scott Thomas, Saskia Reeves, Rosalind Eleazar, Christopher Chung, Dustin Demri-Burns, valamint visszatérő vendégszereplőkként: Jonathan Pryce, Sophie Okonedo és mások. Megjelenési dátum: A 3. évad premierje december 1-jén lesz az Apple TV+-on.