Mit nézzek? Erről a 4 sorozatról nem érdemes lemaradnod a héten (streaming)

Ezen a héten sem maradunk ígéretes új vagy már befutott sorozatok folytatása nélkül! A Disney+, a Netflix és az Amazon Prime is kínál újdonságokat, mi ezek közül négyet emelünk most ki. E négy sorozat közül kettő vadonatúj, egy már a hetedik évadhoz érkezik, egy pedig a második, befejező évadának második felét kapja meg végre. Lássuk őket premierjük szerinti időrendben!

#4

65 Sam - Egy szász  (2023)

(1)

dráma

Disney+

A sorozat Samuel „Sam” Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének hihetetlen, de igaz története alapján készült. A lebilincselő sorozat végigkíséri Sam... több»

A Sam – Egy szász a Disney+ első német saját gyártású sorozata Samuel „Sam" Njankouo Meffire, Kelet-Németország első fekete rendőrének elképesztő igaz története alapján készült. A történet Sam útját kíséri végig, ahogyan megtalálja azt a helyet, amit otthonának nevezhet és elmeséli az igazságért vívott harcának történetét egy elnyomó rendszerrel szemben. Premier szerdán a Disney+-on.
#3

100 Dolgozó anyák  (2017)

(5)

vígjáték

Netflix

A Dolgozó anyák című sorozatban négy nő életét követhetjük figyelemmel, a mindennapi harcaikat a karrierjük, a magánéletük és a családjuk tekintetében. Miközben az élet... több»

Az egyik legjobbnak tartott sorozat a Netflixen immár a hetedik évadjához érkezik! Kate-et a munkahelyi fejlemények kiszorítják a komfortzónájából. Sloane megcélozza a legkeményebb dolgozó anyuka címét a munkahelyén. Anne jobban felépül a támadásból, mint valaha – legalábbis ragaszkodik ehhez a magyarázathoz. A hetedik évad szerdán érkezik meg a Netflixre.
#2

dráma | romantikus

Netflix

Tully és Kate 1974-ben találkoztak, és azóta különös kapcsolat köti össze őket. Kate meglehetősen félénk és visszahúzódó, míg Tully inkább a menő csajok klubját... több»

Mi vethetett véget Tully és Kate harmincéves barátságának? A választ ebben az évadban megtudjuk - de előbb Kate megküzd Johnny szerencsétlenül végződött iraki útjának fájdalmas utóhatásaival, míg Tullynak perrel kell szembenéznie, miután kilépett a talkshow-jából, és újra kell kezdenie a karrierjét az alapoktól. Ez arra készteti, hogy válaszokat keressen arra, hogy ki is ő valójában és honnan jött - beleértve azt is, hogy titokzatos hippi anyja, Cloud akarata ellenére megkeresse az apját, akit soha nem ismert. A második évadból eddig csak az első kilenc epizód volt elérhető, de csütörtökön megérkezik az évad második fele is a Netflixre.
#1

68 Citadel  (2023)

(4)

dráma

Amazon Prime Video

A Citadel globális kémügynökség elbukott, és ügynökeinek törölték az emlékeit. Most a Manticore nevű hatalmas szindikátus kerül hatalomra. Vajon a Citadel ügynökei fel... több»

A Citadel globális kémügynökség elbukott, és ügynökeinek törölték az emlékeit. Most a Manticore nevű hatalmas szindikátus kerül hatalomra. Vajon a Citadel ügynökei fel tudják-e idézni a múltjukat, és össze tudják-e gyűjteni az erőt a visszavágáshoz? Premier pénteken az Amazon Prime-on.