Mit nézzek? Ez a 6 új sorozat- és évadpremier vár rád ezen a héten

Ezen a héten sem fognak unatkozni a sorozatrajongók, erről a nagyobb streaming szolgáltatók gondoskodnak. A Disney+, a Netflix és az AppleTV+ kínálatából szemezgettünk az előttünk álló hétre. Hat olyan sorozatot hoztunk, amelyek vagy most indulnak és nagy várakozás előzi meg őket, vagy már korábban befutottak és most a régóta várt új évad érkezik. Akár így, akár úgy, az alábbi sorozatokra érdemes odafigyelni a héten!

#6

43 Ég a város  (2023)

(1)

dráma | misztikus

Apple TV+

2003. július negyedikén a Central Parkban lelőttek egy New York-i egyetemi hallgatót. Samantha Cicciaro egyedül van; nincsenek szemtanúk és nagyon kevés tárgyi bizonyíték.... több»

2003. július negyedikén a Central Parkban lelőttek egy New York-i egyetemi hallgatót. Samantha Cicciaro egyedül van; nincsenek szemtanúk és nagyon kevés tárgyi bizonyíték. Barátai zenekara a kedvenc belvárosi klubjában játszik, de ő elmegy, hogy találkozzon valakivel, és megígéri, hogy visszatér. Soha nem jön vissza. Ahogy a Samantha ellen elkövetett bűntényt kivizsgálják, kiderül, hogy ő a döntő kapcsolat a városban pusztító rejtélyes tűzesetek sorozata, a belvárosi zenei élet és egy gazdag belvárosi ingatlanos család között, akiket megvisel a sok titok, amit őriznek. Premier május 12-én az AppleTV+-on.
#5

dokumentum

Netflix

Fiktív Netflix-történet a görögországi Makedóniából származó, Ptolemaiosz-dinasztiabeli Kleopátra egyiptomi királynőről, aki 21 évig uralkodott Kr. e. 51 és Kr. e. 30... több»

#4

valóságshow

Netflix

Miután alaposan végigjárták Texast, Jonathan Van Ness, Bobby Berk, Karamo Brown, Antoni Porowski és Tan France a 7. évadban New Orleans-t veszik célba. több»

Hetedik évadához érkezik a reality show, amely szó szerint bejárta Amerikát. Jonathan, Bobby, Karamo, Antoni és Tan járja az országot, hogy segítsen az embereknek új irányba terelni az életüket. Legutóbb Texasban segítettek, most pedig New Orleans az úticél. Premier május 12-én a Netflixen.
#3

71 Mulligan  (2023)

(1)

animáció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Miután egy idegen támadás elpusztítja a Földet, az emberiség maradékának lehetősége nyílik arra, hogy a társadalmat a nulláról kezdje újra. több»

Az ígéretes animációs sorozat az emberiség újrakártyájáról szól. Miután sikeresen visszaverték egy idegen civilizáció invázióját, a Föld romokban hever, ideje minden az alapoktól újraépteni. Ez egy kiváló lehetőség az újrakezdésre is, csakhogy az elnöki székben egy nem épp rátermett fickó ül. Premier május 12-én a Netflixen.
#2

62 A kézbesítő  (2023)

(9)

akció | kaland | sci-fi

Netflix

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól,... több»

2071-ben az erősen szennyezett világban az emberek már csak a magasan képzett kézbesítőkben, a Fekete Lovagokban bízhatnak. A történet egy ilyen legendás kézbesítőről szól, aki kivételes harci képességekkel rendelkezik, és egy menekültről, aki arról álmodik, hogy a nyomdokaiba lép. Premier május 12-én a Netflixen.
#1

animáció | családi | vígjáték

Disney+

Kövesd a Muppets zenekart, ahogy megpróbálják felvenni életük első albumát. több»

A legendás show legendás együttese, a Dr. Teeth and the Electric Mayhem valójában sose adott ki új albumot. Ez a show most arról szól, hogy mégis megpróbálják. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Premier május 10-én a Disney+-on.