Mit nézzek ezen a héten? 5 új sorozat és évad, amiről nem érdemes lemaradni (április 1-7)

A film és sorozatfanok a húsvéti hétvégénél, valószínűleg csak az első áprilisi hetet várták, mivel olyan csemegék érkeznek, mint a Ripley vagy a Sugar!

Előbbi könyvadaptáció, annak is a legújabb feldolgozása, a kétszeres Golden Globe nyertes, nagyszerű karakterszínész: Andrew Scott (Sherlock, Fekete tükör,Mind idegenek vagyunk)  főszereplésével, míg utóbbi limitált eredeti sorozat, aminek gárdáját nem más, mint Az Edző, Bullseye/Célpont, A Pingvin, azaz Colin Farrell vezeti - reméljük sikerre.

Van itt visszatérő sci-fi sorozat, a fentebb említett sötét regényadaptáció, komor dráma és még más egyebek, amelyek nem könyveken alapulnak, de azért akad vígjáték is, hogy feldobja a dolgokat!

Amennyiben van előfizetésed a kiválasztott sorozatodat adó streaming szolgáltatóhoz, csak menj a műsor mafab adatlapjára, kattints a streaming ikonra és már indulhat is a lejátszás!

Jó szórakozást!

#5

akció | horror | sci-fi

Netflix

Az emberek egy csoportja háborút vív az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, amelyek emberi gazdatestekből élnek, és arra törekszenek, hogy növeljék... több»

A Netflix sci-fi horrorsorozata április 5-én, pénteken debütál. Egy új sci-fi horrorsorozat debütál a héten a Netflixen: jön a Paraziták: A szürkeség. A koreai sorozat egy világméretű válság idején játszódik, amikor élősködő lények veszik át az emberek fölött az uralmat, és az emberiség maradéka háborút vív velük. Igazi Netflix-módra az egész sorozat egy blokkban, április 5-én, pénteken landol a szolgáltatáson.
#4

80 Sugar  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

Egy hollywoodi producer unokájának eltűnését követően egy titokzatos magánnyomozó szegődik a nyomába, hogy felderítse az ügyet. több»

Az Apple TV+ detektívsorozata április 5-én, pénteken indul. A krimi a napsütötte Los Angelesbe kalauzol el minket, ahol Colin Farrell főszereplésével egy klasszikus magánnyomozói kalandban vehetünk részt. Farrell alakítja John Sugar magánnyomozót, aki azt a feladatot kapja, hogy egy befolyásos hollywoodi producer unokájának eltűnése ügyében nyomozzon. A lány keresése közben azonban azon kapja magát, hogy képletesen szólva a város szennyébe gázoljon, és olyan titkokat fedez fel a lány családról, amelyeket valószínűleg nem kellene tudnia... A Sugar három epizódja április 5-én, pénteken érkezik az Apple TV Plus-ra, a hátralévő öt részből pedig onnantól kezdve hetente egy-egy epizódot adnak le.
#3

akció | dráma | kaland

SkyShowtime

Az új évadban a USS Discovery és legénysége új kalandokba keveredik, miközben egy titokzatos erő után kutatnak az univerzumban. Azonban nem ők az egyetlenek, akik ezt az utat... több»

Hat és fél évvel a debütálása után a Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadával véget ér. Miután néhány évaddal ezelőtt a Star Trek-franchise távoli jövőjébe ugrott, az 5. évad folytatja azt a küldetést, amelyre a USS Discovery legénysége vállalkozott. Meg kell menteniük a Bolygók Föderációját a közelgő pusztulástól, és felfedezniük kell egy furcsa leletet, amely még több bajt jelenthet a Föderáció számára. A Star Trek: Discovery április 5-én érkezik a Skyshowtime-ra.  
#2

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

Április 4-én, csütörtökön érkezik a Netflix krimije! Ha láttad Matt Damont A tehetséges Ripley-ben, akkor a Netflix új tévésorozata, a Ripley nagyon ismerős lesz, hiszen ugyanezen a könyvön alapul. A sorozat főszereplője ezúttal Andrew Scott. Minden más az első könyvön alapszik: Tom azt a feladatot kapja, hogy utazzon Olaszországba, és győzze meg egy gazdag ember fiát, hogy térjen vissza Amerikába, és ne pazarolja tovább a családja pénzét. Amikor azonban Tom Európába érkezik, rájön, hogy ez a fiatalember, Dickie Greenleaf nyakig benne van a bűnözésben és a csalásban... A nyolc epizódból álló sorozat, a Ripley teljes egészében április 4-én, csütörtökön landol a Netflixen.
#1

vígjáték

Apple TV+

Molly önzetlensége és adakozása nem marad visszhangok nélkül a második évadban. több»

Az Apple TV+ vígjátéksorozata április 3-án, szerdán érkezik. Maya Rudolph pedig visszatér a második évad főszereplőjeként, két évvel a népszerű vígjáték első szériájának debütálása után. Rudolph Molly Wells-t alakítja, egy nőt, aki elválik gazdag férjétől, és a világ egyik leggazdagabb nőjévé válik. Ezzel a pénzzel úgy dönt, hogy visszatér egy jótékonysági szervezethez, amelyet már régen elhagyott, és megpróbálja jobbá tenni a világot... miközben, ha lehet, "megtalálja önmagát" is. A Lóvé 2. évada két epizóddal érkezik április 3-án, szerdán. Az évad többi része onnantól kezdve heti rendszerességgel jön.