Most akkor ki alakította valójában Thanost? A válasz nem egészen egyértelmű

Ahogy a minap A Gyűrűk Ura kapcsán már meséltünk róla, hogy Gimlit nem csak John Rhys-Davies keltette életre, hanem a munka dandárját egy kaszkadőr végezte, úgy most hasonló sztoriról adhatunk hírt egy másik hasonlóan erős franchise kapcsán. A Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték mozikról van szó és azok egyik főszereplőjéről, Thanosról.

Ha azt mondjuk, Thanos, akkor a többség rávágja, hogy Josh Brolin. Nem véletlen, hiszen valóban ő keltette életre az őrült titánt, és tette ezt egyébként kimondottan jó játékkal. Csakhogy mint a legtöbb ilyen jellegű és kaliberű projektnél, úgy itt sem egyedül ő felelt a karakter megformálásáért. És ezúttal a háttérben a színész igen sűrű naptára állt.

Josh Brolin ugyanis lényegében párhuzamosan forgatta a Bosszúállók mozikat és a Deadpool 2-t, ahol Kábelt, a jövőből érkezett zsoldost alakította. A színész ide-oda ingázott a két forgatás között, ami azt jelentette, hogy túl sok időt nem tudott Thanosként eltölteni. Gyakran csak a legfontosabb olyan jeleneteket vették fel vele, ahol kifejezetten számított, hogy őt lássuk, ahol a karakter arca volt a képernyőn.

Viszont a legtöbb olyan jelenetben, ahol Thanost egész alakjában láthatjuk, esetleg messzebbről, már nem ő, hanem Greg Rementer kaszkadőr szerepel. Ő felelt a karakter mozgásáért, beleértve természetesen lényegében az összes verekedős jelenetet is.

Ő harcolt akkor is, amikor Thanos Hulkkal csatázott, akit ekkor egy másik kaszkadőr Llyod Bateman alakított. De nem csak Thanost formálta meg, ő bújt Cull Obsidian bőrébe is, amikor az a Hulkbusterrel csatázott.

És, hogy kit láthatunk azon az ikonikus jeleneten, amikor Thanos a semmibe csettinti a fél univerzumot? Erről Greg Rementer elárulta, hogy vele és Josh Brolinnal is felvették az adott mozdulatot, és valószínűleg a kettőből született meg a végeredmény, de szerinte igazából a színészt láthatjuk a jelenetben.