A rajongók egy része hatalmas bizakodással tekintett a Marvel negyedik fázisára, hiszen korábban már felmerült, hogy a negyedik fázisban felbukkan A szellemlovas egy önálló sorozat keretében.

Bár a felmerül híresztelések nagyon is komolyan vehetőnek számítottak, úgy tűnik, ezt a reménysugarat sokaknak el kellett engedniük, mindez persze nem jelenti azt, hogy a Marvel egyik legikonikusabb hőse ne kaphatna szerepet a jövőben.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint ugyanis Johnny Blaze akár az MCU rövidesen induló negyedik fázisában is feltűnhet, pontosabban a 2021. május 7-én mozikba kerül Doctor Strange az őrület multiverzumában.

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a fenti információ ugyanabból a forrásból érkezett, amely korábban a Fekete Özvegy kapcsán is beharangozta, hogy a film főgonosza a Kiképző lesz majd.

Egyelőre azonban nem tudható, hogy az MCU-ban ki is alakítaná majd a Szellemlovast, arra azonban kevés esély van, hogy újra Nicolas Cage kapja majd a szerepet.