Most már biztos, nem folytatódik az egyik legjobb Netflix-sorozat

Noha a Mindhunter sosem ért el olyan nézettségi mutatókat, mint például a Stranger Things vagy épp a Wednesday, kétségtelen, hogy a Netflix egyik legeredetibb sorozatának számít.

A David Fincher fejéből kipattant koncepció mindeddig két évadot élt meg, a széria rajongói pedig továbbra is várják a harmadikat, noha nagyon úgy tűnik, hogy hiába. A Le Journal du Dimanche francia magazinnak Fincher nemrégiben a streamingszolgáltatóval való kapcsolatáról beszélt, illetve azt is elmondta, hogy miért is érti meg, hogy a Netflix nem hajlandó megcsinálni a harmadik évadot.

“Nagyon büszke vagyok az első két évadra. De ez egy különösen drága sorozat, és a Netflix szemében nem vonzottunk elég nagy nézettséget ahhoz, hogy igazolja ezt a befektetést. Nem hibáztatom őket, kockázatot vállaltak, hogy elindítsák a sorozatot, megadták az eszközöket, hogy azt csináljam, amit megálmodtam” - mondta a rendező.

Fincher azt is hozzátette, hogy tisztában van azzal, hogy a streaming egyre jobban háttérbe szorítja a moziélményre való igényt. “Egyre többen szerelik fel magukat otthon nagy képernyőkkel. Soha semmi nem fogja pótolni a sötétben egy mozi pillanatának egyedülálló élményét, és bizonyos történeteket feltétlenül ilyen körülmények között kell látni” - tette hozzá a rendező.

Fincher következő filmje egyébként szintén a platformon lesz elérhető, a The Killer címen megjelenő produkció a tervek szerint idén ősszel debütál majd.

dráma | krimi | thriller

Csapatunk számára az elmélet szinte egyik pillanatról a másikra gyakorlattá válik, és ezúttal már valós ügyeket kell megoldaniuk, amelyek egyre hátborzongatóbbak.