Számtalan meglepetést és fordulatot hozott az idén április végén mozikba került Bosszúállók: Végjáték, de talán az egyik legemlékezetesebb pillanata a filmnek Thor új külsője volt. Azoknak, akik még nem látták volna a Végjátékot ezen a ponton jeleznénk, hogy írásunk cselekményleírást tartalmazhat.

A Végjátékban sikerült újra teljes egészében összeállnia a Bosszúállók csapatának. Tony Stark és Steve Rogers félretette a Polgárháború óta húzódó ellentéteit, Thor pedig alapos változáson keresztül ment át a Thanossal való összecsapás után.

A mennydörgés istenét ugyanis mélyen megviselte teljes Asgard, majd testvére, Loki elvesztése, mindez pedig külsején is nyomott hagyott, így a Végjátékban egy pocakos, torzonborz Thort láthattak újra a nézők, aki sokkalta inkább a Cochen fivérek kultikus filmjének, A nagy Lebowski főszereplőjére, Tökire hasonlított.

Thor testsúlya alaposan megnőtt, hősiessége azonban nem csökkent, sokáig azonban egyszerűen csak „Kövér Thorként” esett róla szó. A rövidesen közel 6 percnyi játékidővel bővített Végjátékban azonban hivatalosan is „Bro Thor", azaz "Thor tesóként” lesz jelen. A karaktert megformáló Chris Hemsworth korábban elmondta, nagy élmény volt az új Thor megformálása, és hogy lényegében az ő közbenjárásával hagyták meg túlsúlyosnak a figurát.

Egyelőre azonban nem tudni, miként is alakul az istenség sorsa a franchise-ban, hiszen Végjáték cselekményének végén csatlakozott Quillék csapatához, így esélyes, hogy Thor tesó felbukkan a A galaxis őrzői 3-ban.