Moziba be! - Kilenc premierfilm debütál a hétvégénA kép forrása: Dutch FilmWorks (DFW)

Bőven van mit nézni a hétvégén, a forgalmazóknak köszönhetően szinte az összes műfaj képviselteti magát. Lássuk, miből gazdálkodunk!

Végre ismét a szélesvásznon nézhetjük meg az ezredforduló kultfilmjét, a Harcosok klubját, de itt az Insidious horror franchise harmadik része, a Gonosz lélek, és a Halálos iramban széria paródiája, a Superfast is. Mozikban a Jennifer Aniston, Imogen Poots és Owen Wilson főszereplésével forgatott vígjáték, a Megőrjít a csaj, és a Sophie Marceau nevével fémjelzett francia vígjáték, a Szex, szerelem, terápia. Hazánkba is megérkezett a gasztro-dokumentumfilm, a Világevők, a norvég drámai vígjáték, a Magam ura, a Csehov A sirály című művének adaptációja, az Éjjelek és nappalok Katie Holmes-szal, és az agglegény élet viszontagságait feldolgozó Csak azért is szerelem! is.  

#9

dráma | vígjáték

A film Csehov: A sirály című műve alapján készült. A történet 1984-ben, Új-Angliában játszódik, amikoris az Emlékezet napján egy család megismeri a szeretet illékony és... több»

#8

dráma | romantikus | vígjáték

Amikor felesége váratlanul bejelenti, hogy el akar válni, a jó szándékú férje, Otto Wall kénytelen újra szembenézni az agglegényélet viszontagságaival, és rátalálni az... több»

#7

vígjáték

Egy beépített zsaru, Lucas White csatlakozik Vin Serento Los Angeles-i bandájához, ahol illegális versenyeken vesz részt. A csapat azt tervezi, hogy megrövidítik Los Angeles... több»

#6

77 Magam ura  (2014)

(4)

dráma | vígjáték

A Magam ura egy utazás Martin, a harmincas családapa fejében. A férfi egy nap elindult egy hegyi túrára, mely közben bepillantást nyerhetünk legbensőbb gondolataiba,... több»

#5

61 Világevők  (2014)

(1)

dokumentum

Egy dokumentumfilm ételkritikus bloggerekről, aki a világot járva a legjobb éttermek választékából válogatnak. Az ő közreműködésével most mi is eljuthatunk a legexkluzívabb... több»

#4

romantikus | vígjáték

Lambert egy szexfüggő. Sajnos ez a szenvedélye pilóta állásába került, de egy támogató csoport segítségével megpróbál lábra állni, és párterapeutaként új karriert... több»

#3

92 Harcosok klubja  (1999)

(184) (35)

dráma | szatíra

Netflix | HBO Max

Jack azt gondolja, hogy teljesen normális és kiegyensúlyozott életet él, hollott utálja a munkáját, terápiás csoportokba jár, és csak Marlával tudja megértetni magát. Élete... több»

#2

53 Megőrjít a csaj  (2014)

(14)

dráma | vígjáték

Isabella Patterson (Imogen Poots), egy feltörekvő hollywoodi színésznő életét örökre megváltoztatja egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson). A brooklyni,... több»

#1

horror | misztikus | thriller

HBO Max

Az előzményfilm története még a Lambert családdal történt szörnyű események előtt játszódik. Elise Rainier vonakodva vállalja, hogy arra használja fel különleges... több»