Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77

Magam ura (2014)

Mot naturen
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
hsanya182   2017. 11. 08.

legújabb vélemény

Letelepedett férfiakban megjelenő vágy a szabadságra, hogy önmaga legyen, ne pedig a megszokás és a nő akarata vezérelje a kapcsolatot. Az megszokás mindig nagy úr, de sokkal izgalmasabb a vágy és az állati ösztönök, a vadászás. Vontatott, mély filozófálás, aki nyitott ilyenekre, önmaga megismerésére, hajrá, már szedheti is :)

 
Berto49   2016. 12. 17.

Igazi szerzői film, mert az író, a rendező és a főszereplő egyazon férfi. Úgy érzem a hasonló témájú „Vadon” női főszereplővel számomra sokkal többet mondott. Sokan mély, filozófikus gondolatokat láttak benne, én inkább a meghökkentő altesti jeleneteken csodálkoztam, már mindent filmre lehet vinni? Ami értékessé tette a filmet, az a csodálatos, fenséges norvég táj. A főhős legnagyobb problémája a szeretet hiánya, hiszen minden lehetősége megvolt egy boldog családi életre, de helyette a hétvégeket magányos túrázásokkal töltötte. A viselkedése egy cseppet sem volt számomra szimpatikus.


 
D. Wolfe   2016. 04. 19.

Fantasztikus film, melynek átütő ereje éppen a visszafogottságában rejlik. Nincs katarzis, nincs érzelmi kitörés, csak egy teljesen átlagos ember és az ő gondolatai. Hihetetlenül hangzik, de végig nagyon izgalmas és érdekes, sokszor meditatív erejű alkotás. Nem hétköznapi értelemben szórakoztató, hanem képes átadni egy olyan életérzést, amit szavakkal nem lehet megfogalmazni, ez pedig mérhetetlenül nagy dicséret

 
Penge   2016. 05. 17.

Nehéz erre mit mondani, minimum nagyon emlékezetes film, és egyáltalán nem szokványos, de azt hiszem ezt teljes jó értelemben mondhatom. Érdekes utazásban volt részem, és mivel nem tudok igazán hasonlót mondani, ezért én ezt csak pozitívan tudom felfogni.

Ole Giæver
Ole Giæver
Ole Giæver
Ole Giæver
Ole Giæver
Ole Giæver
 
Elképzelhető, hogy egy könyv lapjain sokkal frappánsabb és szórakoztatóbb lett volna ugyanezeket a gondolatokat olvasni, mint egy gyönyörű, de kissé lapos, és a 77 perces játékidő ellenére is üresjáratokkal töltöttnek érződő mozi keretein belül meghallgatni. több»
 
A harmincas családapák elméjének legmélyebb bugyrába ereszti le nézőit Ole Giaever. Kendőzetlenül bemutatja, ahogy egy egészséges, sportos, jómódú férfi szó szerint és képletesen levetkőzi a társadalmi elvárásokat. A Magam ura egyszerre szórakoztató és megrendítő, általános és egyedi, amely a stáblista után kivetnivalót és elgondolkodnivalót egyaránt tartogat. több»
 
Ole Giæver filmjében kiemelt jelentősége van a csupasz hátsónak, ezért rövid gondolkodás után a főszerepet magára osztotta. A Margitszigeten ne próbáljuk meg utánozni a filmben látottakat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.