Jason Momoa kétségtelenül napjaink egyik legkeresettebb színészének számít, aki az elmúlt években rendre nagysikerű produkciókban bukkant fel.

Bár az, aki látta a 2011-ben megjelent Conan, a barbárt erősen vitatkozna ezzel, nekik pedig maga Momoa is igazat adna. A színész a GQ magazinnak beszélt arról, hogy Marcus Nispel rendezésére amolyan “sötét foltként” tekint a karrierjében.

“Sok olyan dologban volt részem, ami nagyon sz@r volt, és olyan filmekben szerepeltem, ahol nem rajtam múltak dolgok. A Conan is ilyen volt. Az egyik legjobb élményem volt, mégis egy nagy rakás sz@rt csináltak belőle” - mondta a színész.

A Conan, a barbárt rendkívül elmarasztalták a kritikusok annak idején, a film 25 százalékos értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, ráadásul a nézők is csupán 30 százalékra értékelték.

Momoa nem bocsátkozott további részletekbe arról, hogy konkrétan mi zavarta őt abban a változatban, amilyenben a Conan, a barbár a mozikba került, a színész egyébként a jövő évben debütáló Halálos iramban 10-ben és az Aquaman 2-ben lesz látható.

akció | fantasy | kaland

Conan szüleit meggyilkolják, faluját lerombolják. Bár rabszolgasorba kerül, félelmetes harcossá képezik ki, aki felnőve elindul, hogy felkutassa, kin teljesítheti be bosszúját.... több»