Naná, hogy Val Kilmer sem hagyta szó nélkül a Batman és Macsakanő orális kényeztetéses ügyét

Nem kis port kavart a hír, hogy a jelenleg is futó Harley Quinn animációs sorozat az eredeti tervek szerint tartalmazott volna néhány pikánsabb jelenetet.

Történetesen arról van szó, hogy a készítők egy olyan képsorral rukkoltak elő, amelyben Batman orálisan kényezteti Macskanőt. A DC azonban közbeszólt, így letiltotta a szóban forgó jelenetet arra hivatkozva, hogy a “szuperhősök ilyet nem csinálnak”, a döntést pedig azzal indokolták, hogy ezzel eladhatatlanná válik a figura.

A történetnek azonban ezzel még nincs vége, hiszen a hírre maga Val Kilmer is reagált, aki az 1995-ös Mindörökké Batmanben alakított a sötét lovagot. A színész egy igencsak beszédes giffet tett közzé a Twitteren, amelyen a film egyik ikonikus jelenete látható, amelyben hősünk egy rövid randira érkezik.

Hogy mennyire lesz szerencséje a nőkkel az új Batmannek, az 2022. tavaszán kiderül, hiszen ekkor debütál majd a Matt Reeves rendezésében készülő új produkció, amelyben Robert Pattinson lesz látható Bruce Wayne szerepében.