Natalie Portman és John Krasinski a Fiatalság forrását keresik Guy Ritchie legújabb filmjében

Natalie Portman és John Krasinski lesz a főszereplője a Guy Ritchie által rendezett Fountain of Youth című filmnek, amelyet az Apple Original Films és a Skydance gyárt, írja a Deadline.

A James Vanderbilt forgatókönyve alapján készült film egy testvérpár történetét mutatja be, akik egy globális rablás során próbálják megtalálni a mitikus Fiatalság forrását.

Az Apple és a Skydance együttműködésének részeként megvalósuló projektet a sztrájkok miatt elhalasztották, de most újra munkához láttak az alkotók, és a gyártást 2024 elejére tervezik.

Guy Ritchie rendkívül aktív az utóbbi években, épp tavaly mutatták be A szövetség című akció-thrillerét Jake Gyllenhaal főszereplésével (az Amazon Prime Videón streamelheted, lásd az előzetest idelent), hamarosan pedig jön az Úriemberek című filmje alapján készült sorozata a Netflixre.

akció | krimi | thriller

A film John Kinley őrmestert követi nyomon, aki utolsó afganisztáni szolgálati útja során a helyi tolmáccsal, Ahmeddel dolgozik együtt, aki a saját életét kockáztatva viszi a... több»