Új vígjátékkal jelentkezett Andy Fickman. A John Cena főszereplésével bemutatott Ne játssz a tűzzel már a hazai mozik műsorán! 

A történet szerint amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Ez a fergeteges családi vígjáték egy erdőtüzekre szakosodott, marcona tűzoltó osztagról szól, akik emberükre akadnak három izgága, csintalan csemete személyében, amikor kimentik őket egy tűzből.

A vígjátékot Matt Lieberman és Dan Ewen forgatókönyve alapján Andy Fickman rendezte (Micsoda srác ez a lány, Gyerekjáték), míg a főbb szerepeket John Cena, John Leguizamo, Judy Greer, Keegan-Michael Key, Brianna Hildebrand, Dennis Haysbert és Tyler Mane alakítják.

Íme tehát 5 tény a premierfilmrőll:

  • A film költségvetése 29 millió dollár volt, míg összbevétele meghaladta az 54 milliót.
  • A Ne játssz a tűzzel a Nickelodeon Movies harmadik, és egyben utolsó 2019-es filmje a Csodapark és a Dóra, és az elveszett aranyváros után.
  • A Ne játssz a tűzzel forgatása 2019. február 4-én kezdődött meg Burnarby-ben, British Columbiában, és március 29-én ért véget.
  • A filmet eredetileg 2020. március 20-án mutatták volna be a tengerentúlon, de végül a Sonic, a sündisznó utómunkálatai miatt (mindkét filmet ugyanaz a stúdió gyártja) a bemutatót 2019. november 8-ra hozták előre.
  • A filmet meglehetősen negatívan fogadták a kritikusok. A Ne játssz a tűzzel mindössze 22 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

Hazai premierdátum: 2020.01.30.

Ha még többre vagytok kíváncsiak, látogassatok el a film mafabos adatlapjára: