Nem megy nyugdíjba a hősszerelmes netflixes sorozatgyilkos

Már csak egyet kell aludni, hogy Te harmadik évada megérkezzen a Netflix tartalomkínálatában, a streaming szolgáltató azonban már most bejelentette a folytatást.

Noha a negyedik évad szereposztásával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos, hogy  Penn Badgley és Victoria Pedretti ott vannak a produkció fedélzetén.

A Caroline Kepnes azonos című regénye nyomán készült Te a Netflix egyik legsikeresebb sorozatának számít, amelynek első évada még 2018-ban debütált. A történet főszereplője Joe Goldberg, aki bármire képes, ha a szerelemről van szó. Ez persze senkit ne tévesszen meg, mert a Te közel sem egy romantikus vígjáték.

A harmadik évadban Joe és újdonsült felesége, Love Quinn Észak-Kaliforniába költöztek, hogy kis családjukkal új életet kezdhessenek. Új környezetük azonban teljesen idegennek hat számukra, Joe pedig rövidesen kételkedni kezd abban, hogy a szerető férj és apa szerepe csakugyan neki való lenne.

“Caroline regényét olvasva azonnal rabjaivá váltunk Joe Goldberg sajátos történetének és világnézetének, Penn pedig lenyűgözően kelti életre ezt a karaktert. Hálásak vagyunk a Netflixnek, hogy biztosított minket a támogatásáról. A sorozat teljes csapata izgatottan várja, hogy felfedezheti a szerelem sötét oldalát a negyedik évadban” - nyilatkozta a széria showrunnere, Sera Gamble.