Netflix: 5 kiemelt újdonság ezen a héten, köztük A korona fináléjával (50. hét, 2023)

A Netflix történetének egyik legnagyobb sorozata, A korona az utolsó évadjához érkezett idén, ennek is a következő napokban debütál a második fele. A nagy finálé bizonyosan milliókat fog érdekelni, de e sorozat mellett másik négyre is érdemes lehet odafigyelni ezen a héten. Mutatjuk is, melyek ezek.

#5

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a... több»

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a többség szabadon követheti legnagyobb vágyait. Premier december 15-én a Netflixen.
#4

valóságshow

Netflix

A versenyzők új kihívások elé néznek az új évadban, a szabályok pedig megváltoztak, így az izgalmak fokozódnak. több»

Egy lakatlan szigeten szinglik találnak egymásra, majd ezután egy gyönyörű szigetre utaznak már egy párként, hogy romantikus kiránduláson vegyenek részt. A versenyzők új kihívások elé néznek az új évadban, a szabályok pedig megváltoztak, így az izgalmak fokozódnak. Premier december 12-én a Netflixen.
#3

dokumentum | életrajzi

Netflix

Nyomon követhetjük a komédia két ikonját, amint egy héten keresztül teltházas fellépéseken veszik birtokba New Yorkot. több»

Nyomon követhetjük a komédia két ikonját, amint egy héten keresztül teltházas fellépéseken veszik birtokba New Yorkot. Emellett egy pici betekintést nyerhetünk a két előadó barátságának történetébe is. Premier december 12-én a Netflixen.
#2

dokumentum | sportfilm

Netflix

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a... több»

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a sportolók keresztülmennek, miközben a harmadik egymást követő világbajnoki győzelmük felé tartanak. Premier december 12-én a Netflixen.
#1

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

Hatodik, egyben utolsó évadjánál jár a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, amely a brit királyi család történetét meséli el természetesen II. Erzsébet királynővel a középpontban. A hatodik évad lezárja a sorozatot, ennek is a második fele debütál ezen a héten. Az évad az 1997-től 2005-ig tartó időszakot dolgozza fel, így része Diana hercegnő halála és Tony Blair miniszterelnökké választása is. Az utolsó évad második fele december 14-én debütál a Netflixen.