Netflix: 9 új sorozat és évad, amit már a jövő héten nézhetsz (március 11. - március 17., 2024)

A legnagyobb streaming szolgáltató a következő héten sem hagyja sokat pihenni a sorozatrajongókat, hiszen kilenc újdonság is debütálni a fog a platformon, köztük új évadokkal. Az egyik legizgalmasabb a koreai valóságshow második évadja, A 100 legrátermettebb - 2. évad, de jön a spanyol misztikus thriller, A kikötő törvénye és a koreai komédia, a Csirkefalat is. Ezek mellett több dokumentum-sorozat is debütálni fog jövő héten a Netflixen.

#9

dokumentum

Netflix

Többek között Edvin Ryding és Omar Rudberg, valamint a fő író, alkotó és executive producer Lisa Ambjörn mesélnek arról, hogyan alakult ki Wilhelm és Simon útja az írás... több»

Amikor Wilhelm herceg (Edvin Ryding) a tekintélyes Hillerska nevű bentlakásos iskolába érkezik, végre lehetőséget kap arra, hogy felfedezze valódi énjét, és rájöjjön, milyen életet akar valójában. Wilhelm egy szabadsággal és feltétel nélküli szerelemmel teli jövőről kezd álmodozni, távol a királyi kötelezettségektől - de amikor váratlanul ő lesz a következő a trónkövetelői sorban, dilemmája csak fokozódik, hiszen választania kell. Szerelem vagy kötelesség.
#8

dokumentum

Netflix

A sorozat az atombomba megalkotásának és a nukleáris fegyverek elterjedésének krónikája a Szovjetunió felbomlásán túl Vlagyimir Putyin felemelkedéséig és Ukrajna orosz... több»

Fordulópont: A bomba és a hidegháború több mint 100, a világ 7 országában készült interjút tartalmaz, amelyek mélyen személyes történeteket tárnak fel, és megmutatják, hogy a hidegháború mennyire megváltoztatta az életeket és meghatározta a világtörténelmet. A Hirosimára ledobott atombomba túlélőitől kezdve az Ukrajnában, Németországban és a volt szovjet köztársaságok némelyikében készült átfogó felvételekig a sorozat hét jelenlegi vagy volt világvezetővel készített interjút, köztük Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel, valamint olyan prominens politikai személyiségekkel, mint Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Robert Gates volt CIA-igazgató és Condoleezza Rice volt külügyminiszter. A sorozatban a hidegháború kulcsfigurái is megszólalnak, köztük Julius és Ethel Rosenberg fia, a berlini fal ledöntésében segédkező prominens német tiltakozó vezetők, valamint az egyik utolsó hosszú interjú Daniel Ellsberg nukleáris aktivistával, aki az Egyesült Államok titkos nukleáris terveit "intézményi őrületnek" nevezte. Ez a kilencrészes doku-sorozat az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti, évtizedekig tartó konfliktus feltárása, amelyet olyan aktuális események kereteznek, amelyek egyértelművé teszik, hogy még mindig nagyon is érezzük a hidegháború hatásait.
#7

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel? több»

Egy csapat nemzetközi kincsvadász élete egyik legnagyobb kalandját tervezgeti – vajon sikerül meglépniük a kincsekkel?
#6

dráma | romantikus | thriller

Netflix

Miután megtudja, hogy a műkincstolvaj, akit üldöz, a volt szeretője, az Interpol egyik tisztje tervet eszel ki, hogy tetten érje a férfit. több»

Alin rendőr, aki az Interpol műkincsbűnözési osztályán dolgozik. Egy ideje már egy tolvaj nyomában van, aki értékes festményeket lop el a világ nehezen megközelíthető múzeumaiból. Bárki is legyen ez a tolvaj, egyértelmű, hogy nem pénzért teszi. Miután évekig kereste ezt az úri tolvajt, Alin végre rájön, hol csap le legközelebb. Alin megdöbbenve látja, hogy ki az. Az a férfi az, akibe Alin egykor szerelmes volt, a milliárdos üzletember, Güney, aki hirtelen eltűnt, amikor éppen összeházasodni készültek.
#5

65 Girls5Eva  (2021)

vígjáték | zenés

Netflix

Egy fiatal sztár felhasználja egy 90-es évekből ismert lánybanda zenéjét egyik számában, amivel lehetőséget ad a csapatnak, akik annak idején csak ezzel az egy dallal futottak... több»

A 90-es évek végi Girls5eva lánycsapat tagjai - Dawn, Wickie, Summer és Gloria - újra összeálltak és felvették új albumukat, a Returnity-t, így itt az ideje a következő logikus lépésnek: egy visszatérő turnénak. Terv, turnémenedzser vagy biztosított helyszínek nélkül a hölgyek beülnek egy furgonba, és nekivágnak a nagy ismeretlennek, hogy mindent megtegyenek az albumuk népszerűsítése és a visszatérés érdekében.
#4

NA Csirkefalat  (2024)

misztikus | vígjáték

Netflix

Choi Min-ah, egy cégvezető lánya egy új gépet tévedésből olyan eszköznek néz, amely segít neki lazítani, és véletlenül csirkefalatkává változik. Miközben apja, Choi... több»

Choi Min-ah, egy cégvezető lánya egy új gépet tévedésből olyan eszköznek néz, amely segít neki lazítani, és véletlenül csirkefalatkává változik. Miközben apja, Choi Seon-man és a gyakornok Go Baek-joong, aki belezúgott a lányba, megpróbálják visszaváltoztatni őt emberré, váratlan titkokra bukkannak.
#3

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»

A barcelonai tengeri kikötő naponta közel 6000 konténert fogad. A világ minden tájáról érkező árukat, amelyek egy év alatt több mint 30 000 kg kokaint rejthetnek, így a kikötőváros Európa egyik legfontosabb bejárata a jövedelmező kábítószer-kereskedelemben. Joaquin Manchado jól tudja, ő a barcelonai kikötő fő termináljának tulajdonosa. Ha valaki illegális szállítmányt akar behozni a kikötőn keresztül, számítania kell a támogatására, valamint a körülötte kialakított bűnszövetkezet együttműködésére. Egy váratlan baleset és egy fontos kokainszállítmány eltűnése azonban egy gyilkosságokkal és bosszúval teli, kegyetlen háborút indít el.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

A gyermekbántalmazás és a bírósági katasztrófa tragikus esete, ez a dokumentumfilm az Outreau-ügyet, a francia történelem egyik legnagyobb botrányát dolgozza fel. több»

A dokumentumsorozat Franciaország egyik legnagyobb igazságügyi tragédiáját tárja elénk. A 2000-es évek elején, Észak-Franciaországban a fiatal Burgaud bírónak az a feladata, hogy kivizsgálja a pedofília vádját egy családban. Az ügy azonban a nyomozás előrehaladtával egyre bonyolultabbá válik, amikor a város más lakói is érintettnek tűnnek.
#1

valóságshow

Netflix

A sikeres első évadot követően újabb versenyzők állnak a kihívások elé. A száz remek fizikummal rendelkező résztvevő versenybe száll a fődíjért és a dicsőségért. több»

Dél-Korea legfittebbjei, férfiak és nők mérik össze erejüket, kitartásukat és ügyességüket ebben az izgalmas valóságshow-ban. Élsportolók, harcművészek, egyszerű hétköznapi emberek, katonák és rendőrök is vannak a száz versenyző között, akik mind arra hajtanak, hogy a végén egyedül maradjanak állva.