Jó hír a krimik rajongóinak: hivatalosan is elkezdődött a Netflix The Lincoln Lawyer - Az igazság ára 3. évadának forgatása!

A sorozat sztárjai, többek közt Manuel Garcia-Rulfo, Becki Newton, Angus SampsonNeve Campbell, Elliott Gould is visszatérnek szerepeikbe! A 3. évad 10 epizódból áll és Michael Connelly sorozatának ötödik könyvén, A bűn istenein - The Gods of Guilt alapul majd.

"Bár a The Lincoln Lawyer 3. évada Michael Connelly A bűn istenei című regényén alapul, úgy döntöttünk, hogy egy szórakoztató (és megható) módja az évadkezdésnek, hogy egy flashback szekvencián keresztül, betekintést enged abba, hogyan lett Mickey Hallerből Mickey Haller - nem csak a briliáns bűnügyi védőügyvéd, hanem a férj, az apa és az ember, akivé vált" - osztotta meg Humphrey és Rodriguez a Deadline-nak adott nyilatkozatában.

"A könyvben nincs hasonló flashback, így kitaláltunk valamit, ami egyben az évad történetének megfelelő bevezetőjeként is szolgálna, mind cselekményszinten, mind érzelmileg. Ezek a képek, amelyeken a fiatal Mickey befejezi a szörfözést egy életbevágó munkanap előtt, valamint a feleségével, Maggie-vel összebújik a kanapén, miután lefektette kislányukat, Hayley-t, egy pár ilyen flashback jelenetből származnak, amelyek az első epizódot zárják" - tették hozzá.

A The Lincoln Lawyer 2. évadának premierje 2023. július 6-án volt, és gyorsan felkapaszkodott a Netflix globális TOP10-es listájára, 2023. augusztus 29-ig összesen 40 millióan látták, és 81 országban került a TOP10-be!

Ha még nem láttad, de van Netflix előfizetésed, csak kattints a mafab adatlapján található "Hol nézheted" fül alatti Netflix ikonra, pattanj be Mickey mellé és oldd meg a rejtélyeket.

dráma | krimi | misztikus | thriller

A Michael Connelly regényei alapján készült sorozatban egy rendhagyó, idealista ügyvéd az autója hátsó ülésén rendezte be az irodáját. több»