Netflix: 82(!) országban került a top10-be, ezt a sorozatot nézi most az egész világ

Nagyon úgy tűnik, hogy a karácsonyi időszakban a romantikus dráma és a humor volt az, ami nagyobb hangsúlyt kapott a Netflix előfizetői körében.

Merthogy a december 18-24-ei héten az Én és a Walter fiúk végzett a platform nézettségi listájának első helyén. A sorozat 7,6 millió megtekintést kapott ez elmúlt héten. Amikor Melanie alkotó korábban még úgy jellemezte a produkciót, mint a Dawson és a haverok és a Friday night lights ötvözete. 

Az Ali Novak azonos című regénye alapján készült sorozat a 15 éves Jackie felnőtté válásának történetét meséli el, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját, és emiatt Manhattanből a Colorado állambeli Silver Fallsba kell költöznie. Ott él ugyanis édesanyja legjobb barátnője, a nő, aki mostantól Jackie gyámja lesz. Bár Jackie elhatározza, hogy a jövőjére és az egyetemi tanulmányaira szeretne koncentrálni, rövidesen egy bonyolult érzelmi háromszögben találja magát.

A második helyen a nagysikerű A korona hatodik évada végzett 5,7 millió megtekintéssel, ezzel együtt pedig a széria a lezárásához érkezett. A harmadik helyet Trevor Noah önálló estje, a Hol is tartottam szerezte meg 3,8 millió megtekintéssel.

A teljes listát lentebb találjátok, amelyhez kellemes böngészést kívánunk!

dráma | romantikus

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

#9

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
1,5 millió megtekintés
#8

vígjáték

1989-ben a 9 éves Sheldon elkezdi tanulmányait a középiskolában. Miközben próbál beilleszkedni környezetébe, családja és barátai próbálnak a tőlük telhető legjobb módon... több»

1,5 millió megtekintés
#7

39 Cocomelon  (2020)

(2)

animáció | családi | vígjáték

Netflix | HBO Max

JJ, YoYo és TomTom együtt fedezik fel a világot, ebben a kalandban pedig te is velük tarthatsz. több»


Szereplők: Kristen Princiotta
1,6 millió megtekintés
#6

dokumentum | háborús | történelmi

Netflix

Ez a dokumentumfilm a konfliktus minden oldaláról származó, élénken feljavított archív felvételek és hangok segítségével úgy kelti életre a második világháborút, mint még... több»

Rendező: Rob Coldstream
2,5 millió megtekintés
#5

valóságshow

Netflix

A Netflix reality-sorozatának ötödik évada. A Gotham Garage elszánt csapata ősrégi járgányokat vásárol meg és újít fel, hogy később jó pénzért túladjanak rajtuk. több»

2,6 millió megtekintés
#4

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

3,2 millió megtekintés
#3

dokumentum | vígjáték

Netflix

Trevor Noah elmeséli mulatságos utazásait a világ körül, a különféle himnuszoktól a furcsa kulturális normákig. több»

Rendező: David Paul Meyer
Szereplők: Trevor Noah
3,8 millió megtekintés
#2

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

5,7 millió megtekintés
#1

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

7,6 millió megtekintés