Netflix: 90 országban került a top10-be a jelenleg legnézettebb sorozat

Továbbra is tarol az előfizetők körében a Sofía Vergara főszereplésével készült Griselda, ugyanakkor az elmúlt időszak sikergyanús sorozata, a Nem versz át is szépen teljesít a Netflixen.

A platform jelentése szerint az Andrés Baiz rendezésében készült Griselda 20,6 millió megtekintéssel, ezzel második hete vezeti az angol nyelvű tévés top 10-es listát, a streamingszolgáltató további jelentése szerint 90 országban számít a legnézettebb tartalomnak.

Bár a Nem versz át ezen a héten a 4. helyre szorult, a további 5,1 millió megtekintéssel, a sorozat egyébként  a megjelenést követő első 35 nap alatt 84,9 millió megtekintést ért el. A nagy pénzrablás: Berlin ugyanakkor a nem angol legnépszerűbbek listáján.

Az angol filmek listáján a Távol a világtól a 6. helyre ugrott, miután az első 59 nap alatt 137 millió megtekintést ért el. Nem kell több nézettség ahhoz, hogy megelőzze a The A szürke embert, így valószínűleg a következő 30 napban, még a 91 napos premieridőszak lejárta előtt meglépi ezt. 

A DreamWorks Animation az Orion és a sötétség című filmje 10 millió megtekintéssel a második helyre került a listán. A Kevin Hart főszereplésével készült Légi csibészek a negyedik hetét töltötte a listán a harmadik helyen, 8,2 millió megtekintéssel, amivel az indulás óta összesen 95,1 millió megtekintést ért el.