Netflix: 93 országban került a top10-be az új sorozat, köröket vert az egész mezőnyre

Ezen a héten is befutottak a Netflix hivatalos nézettségi adatai, az élmezőny pedig valószínűleg nem is okozott túl nagy meglepetést.

Merthogy a második helyen mindjárt A korona - 6. évadnak “első felvonása” végzett. Peter Morgan sorozata már számos szakmai elismerést gyűjtött be, így nem is csoda, hogy a lezárás csak még nagyobb sikernek örvend. Az évad első négy epizódja 8,8 millió megtekintést hozott össze, a folytatás pedig decemberben érkezik majd.

A harmadik helyet Cocomelon animációs széria foglalhatja el, a sorozat 3,4 milliós megtekintést produkált, most azonban nézzük a befutót.

Az első helyet ugyanis nem más, mint Nyerd meg az életed: A kihívás húzta be, amely az azonos című Nyerd meg az életed sorozat valóságshow-adaptációja. A kihívás messze maga mögött hagyta a mezőnyt, 20,1 millió megtekintéssel büszkélkedhet. A képet persze némileg árnyalja, hogy már a felvételek során hír érkezett arról, hogy néhány versenyző sürgős orvosi ellátásra szorult amiatt, hogy rendkívül hideg körülményeknek voltak kitéve a forgatáson. A műsor alaposan meg is osztotta a kritikusokat és a nézőket, míg a szakma 46, addig az előfizetők 85 százalékra értékelték a Rotten Tomatoes portálon.

“Ez volt a legkegyetlenebb, leggonoszabb dolog, amit valaha is átéltem” - jegyezte meg egy korábbi versenyző a Rolling Stone magazinnak adott interjúban. A teljes listát lentebb tudjátok megtekinteni. Kellemes böngészést kívánunk hozzá!

dráma | történelmi

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

#10

vígjáték

Netflix

A díjnyertes komikus, Mike Birbiglia visszatér a Netflixre a várva várt „The Old Man and the Pool” című különszámával. A Broadwayn és a londoni West Enden teltházas... több»

Rendező: Seth Barrish
Szereplők: Mike Birbiglia
1,6 millió megtekintés
#9

dokumentum

Netflix

A film Jeff és Shaleia Divine, a Twin Flames Universe vezetőinek történetét tárja fel, akik olyan online tanfolyamokat árulnak, amelyek garantálják a harmonikus egyesülést a... több»

Rendező: Cecilia Peck
1,6 millió megtekintés
#8

vígjáték

A sorozat három elvált nőről szól, akik a barátságukban próbálnak támaszt találni.

1,7 millió nézettség
#7

akció | animáció | kaland

Netflix

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»

2 millió nézettség
#6

vígjáték

1989-ben a 9 éves Sheldon elkezdi tanulmányait a középiskolában. Miközben próbál beilleszkedni környezetébe, családja és barátai próbálnak a tőlük telhető legjobb módon... több»

2,1 millió nézettség
#5

vígjáték

Netflix

Matt egy teltházas világkörüli turnéra indult. Első Netflix-vígjátékában nem hagy érintetlenül egyetlen témát sem – a kristályoktól a közösségimédia-trollokig –, és... több»

Rendező: Erik Griffin
Szereplők: Matt Rife
2,9 millió nézettség
#4

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

3,3 millió nézettség
#2

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

8,8 millió nézettség
#1

valóságshow

Netflix

A versenyzők a sorozat által inspirált, valamint új kiegészítésekkel megtoldott játékokon mennek keresztül, amelyek mind a stratégiák és a szövetségek tesztelésére szolgálnak. több»

Rendező: Liz Oakes
Szereplők: Amanda Alderson, Megan Allen
20,1 millió nézettség