Netflix: Az 5 legjobban várt film és sorozat 2023-ban

Ahogy közeledünk az év utolsó heteihez, lassan ideje megnézni, hogy jövőre, vagyis 2023-ban milyen filmeket és sorozatokat láthatunk majd. Az alábbi felsorolásban ezúttal kifejezetten a Netflix kínálatából csemegéztünk. A listán három ígéretes sorozat és két film szerepel, szerintünk ezekre mindenképpen érdemes lesz odafigyelni jövőre.

Tyler Rake: A kimenekítés 2

Kezdjük is a sort azzal a filmmel, amely 2023 egyik legjobban várt mozija lehet a Netflixen. Ez nem más mint a Tyler Rake: A kimenekítés 2, amelyben Chris Hemsworth újra a zsoldos bőrébe bújik. Az első rész 2020 egyik nagy durranása volt, a rajongók most is hasonlóra számítanak. Egyelőre nem tudni, hogy mikor debütálhat, de az biztos, hogy utána hetekig a nézettségi toplisták élmezőnyében fog trónolni.

Avatar: Az utolsó léghajlító

Élőszereplős film formájában térhet vissza a Nickelodeon egyik népszerű műsora, az Avatar: Az utolsó léghajlító is. Az élőszereplős feldolgozás beillik a Netflix utóbbi évekre jellemző modelljébe, miszerint egyre több animációs film és sorozat kap náluk élőszereplős adaptációt, bár ezek minősége hagyott kívánnivalót maga után. Egyelőre alig tudni valamit a készülő filmről, de az eredeti alkotó menet közben kiszállt a projektből. Nem feltétlenül jó előjel, de mivel az alapjául szolgáló animációs sorozat hatalmas siker volt a Netflixen is, biztos milliók várják ennek a premierjét is.

The Three-body Problem

Ígéretes sci-fi sorozatnak is örülhetünk majd a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában. A A 3-test probléma, avagy A háromtest probléma Cixin Liu népszerű regényének adaptációja lesz. A történet egy mérnökről szól, akinek a kínai kormány utasítására be kell férkőznie egy tudósokból álló titkos társaságba, hogy választ kapjon az utóbbi időben egyre gyakoribb tudós-öngyilkosságokra. A nyomok egy online játékhoz vezetnek, amelyben három látszólag véletlenszerűen felkelő és nyugvó nap határozza meg az élet menetét.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozata a bálokról, az intrikáról és a szerelemről szólt. Eddig két évadot ért meg a Bridgerton család története, de készülhetünk a harmadik évadra is. Most viszont a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet című előzménysorozatról van szó, amely Charlotte királynő és György király történetét fogja elmesélni valamikor 2023 nyarán.

Vaják

Végül, de nem utolsósorban egy kis fantasy, szörnyek, kardok és egy Riviai Geralt története. Jövőre jöhet a Vaják harmadik évada, amely talán visszahozza az első évad nézettségét, amit a második elveszített. A harmadik évad egyik érdekessége az lesz, hogy a végén el kell búcsúznunk Henry Cavilltől, mert a már berendelt negyedik szezonra Liam Hemsworth veszi majd át a helyét.