Netflix: Egy Marvel-hőssel és a Stranger Things sztárjával jön a Bosszúállók 4 rendezőinek új sci-fije

Úgy tűnik, a Netflix újra összeáll néhány ismerős arccal, mivel a Deadline forrásai szerint a streaming szolgáltató beszállt Joe Russo és Anthony Russo következő rendezésébe, a The Electric State-be, amelynek Millie Bobby Brown lesz a főszereplője. Christopher Markus és Stephen McFeely adaptálta a forgatókönyvet, Russóék és Mike Larocca pedig a producerei lesznek. Chris Castaldi és Patrick Newall szintén producerként dolgozik a készülő filmen.

Az év elején felröppentek olyan pletykák, miszerint Chris Pratt is tárgyalásban van a szereplésről. Bár az üzlet még nem zárult le, a források szerint Pratt továbbra is tárgyalásokat folytat a projektben való részvételt illetően.

A film Simon Stålenhag regényének adaptációján alapul, és egy retro-futurisztikus múltban játszódik, ahol egy árva tinédzser (Brown) egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét.

A Netflix már az év eleje óta kering a projekt körül, de a kulcs a Russo és Brown menetrendjének összeállítása volt. Most, hogy a szerződések megköttettek, őszi kezdési dátumot valószínűsíthetünk. Bár a költségvetés pontos adatai nem ismertek, a források szerint a Szürke emberre költött összeggel vetekszik majd a büdzsé.

A Netflix gyorsan lépett, hogy megszerezze a jogokat, mivel Brownhoz és Russóékhoz is szoros kapcsolat fűzi őket. A testvérek közelgő, Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével készülő A szürke ember című filmje a jövő hónapban kerül bemutatásra, és továbbra is a Netflix eddigi egyik legnagyobb szabású filmjének ígérkezik. A film július 15-én kerül a mozikba, a következő héten pedig már a streaming szolgáltató felületén is látható lesz!

Brown a Netflix: Stranger Things negyedik évadában nyújtott sikeres szereplésén van épp túl. A sorozat a Memorial Day hétvégén tartott premierjét követően hivatalosan is a streaming történetének legnagyobb sikerévé vált. A befejező, második évad pénteken indul. Brown előtt áll még a Netflix akció-kalandfilmje, a A hercegnő és a sárkány, valamint az Enola Holmes 2 is.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»