Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Lupin harmadik évada, amelyre néhány nap alatt enyhén szólva is rákattantak az előfizetők.

A második évad történései óta két év telt el, így nem is kérdés, hogy sokaknak van néhány kérdése a sztorival kapcsolatban. A 2. évadban Assane meggyőzi régi ősellenségét, Hubert Pellegrini lányát, hogy menjen a rendőrségre, miután tudomást szerez apja ügyeiről, amely nem kis zűrt okozott. A 3. évadban Assane megrendezi a saját halálát, hogy megvédje a családját, az anyját, Mariamát azonban elrabolja egy Jean-Luc Keller nevű férfi, aki valójában Assane régi bokszedzője volt.

Mint kiderül, Assane-nak és Kellernek már régóta van nézeteltérése. Keller gyerekkorában Assane-t edzette, de amikor a tini rájön, hogy Keller egy csaló, aki manipulálja és lopásra használja fel a tanítványait, a kapcsolatuk megromlott.

Persze ez csupán a jéghegy csúcsa, hiszen a Lupin - 3. évada bőven tartogat fordulatokat és drámát. A sorozat főzserepeiben Omar Sy, Nicole Garcia, Ludivine Sagnier, Shirine Boutella, Clotilde Hesme, Soufiane Guerrab és Aloïs Menu Bernadet láthatók.

A széria tehát már elérhető a streamingszolgátató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

Assane-nak most bujkálva kell megtanulnia, hogyan éljen távol a feleségétől és a fiától. A miatta elszenvedett kellemetlenségek miatt Assane nem bírja tovább, és úgy dönt,... több»