A Netflix legfrissebb globális Top 10 listája ezen a héten, amely a streaming szolgáltató legnézettebb tévéműsorait mutatja be világszerte, egy elég nyilvánvaló dolgot sugall. 

A Netflix előfizetői inkább régi kedvencekre vágynak, mintsem új sikerekre. Természetesen rengeteg új sorozat és film érkezik folyamatosan a platformra hétről hétre, de érdemes egy pillantást vetni az alábbi rangsorra, ami alapján nem nehéz észrevenni, hogy a lista több mint a fele új évadokkal van megtöltve már meglévő Netflix franchise-okból. Kik vezetik a rangsort?

Netflix Top 10 (July 31-August 6)

Íme a jelenlegi világ legjobb 10 (angol nyelvű) Netflix sorozata és műsora:

Az igazság ára 2. évad — 6.7 millió néző

Fülig beléd zúgtam 2. évad — 6.1 millió néző

Vaják 3. évad — 5.4 millió néző

Édes magnóliák 3. évad — 2.9 millió néző

Hogyan váljunk szektavezérré 1. évad — 2.3 millió néző

Az igazság ára 1. évad — 2.1 millió néző

Végzetes csábítás 1. évad — 1.9 millió néző

Ellenállhatatlan kísértés 5. évad — 1.9 millió néző

Om Nom Stories 1. évad — 1.7 millió néző

Cocomelon 8. évad — 1.6 millió néző

Érdemes közelebbről is megnézni a két legnépszerűbb sorozatot a streaming platformon eheti kínálatából. Az egyik ezek közül igazság ára második évada, amely már 5 hete magasan vezeti a top 10-es listát, illetve a régóta várt Fülig beléd szerettem második évadát.

 

Az igazság ára

Nemrég írtunk a Suits című sorozat folyamatos népszerűségéről a Netflixen, az ilyen jogi drámák, mint például az említett sorozat és Az igazság ára, jelenleg hatalmas sikernek örvendenek. Az utóbbi azonban vitathatatlanul a legjobb a műfajban, ami jelenleg elérhető a Netflixen.

Ráadásul Az igazság ára csupán egy a Netflix által kínált számos kiváló könyvadaptáció közül — ide tartozik a díjnyertes Nyugaton a helyzet változatlan című film, amely az epikus Első világháborús regény alapján készült,  A Bridgerton család sorozat, a A fiúk, akiket valaha szerettem film franchise, valamint a közelgő A 3-test probléma a Trónok harca készítőitől, csak néhány példát említve.

dráma | krimi | misztikus

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»

 

Fülig beléd zúgtam 2. évad

Ami a második helyen szereplő Netflix sorozatot illeti a globális Top 10 listán ezen a héten, a Fülig beléd zúgtam 2. évada szerepel— ez a rajongói kedvenc Netflix dráma Alice Oseman alkotása, amely az azonos című képregényén alapul.

Az új évad természetesen visszahozza Charlie-t (Joe Locke) és Nicket (Kit Connor), valamint barátaikat a Truham Grammar School-ban. Ahogyan Nick elmagyarázza barátjának, Elle-nek (Yasmin Finney) az új évad előzetesében: "Nem mindig kell teljesen megértened az érzéseidet. Nem kell mindig mindent megfejtened. Egyszerűen csak érezhetsz."

A második évadban, a Netflix szerint, "Nick és Charlie navigálnak az új kapcsolatukban; Tara és Darcy váratlan kihívásokkal néznek szembe, és Tao és Elle eldöntik, lehetnek-e valaha többek, mint barátok. Vizsgák a láthatáron, egy iskolai kirándulás Párizsba és egy bál szervezése közben a banda sok mindennel kell, hogy megbirkózzon, ahogy az élet, a szerelem és a barátság következő lépcsőfokára lépnek."

https://www.mafab.hu/movies/fulig-beled-zugtam-2-evad-626235.html