Netflix: Ez a 7(!) új sorozat debütál a héten a platformon (39. hét, 2023)

A Netflixre már megint eszméletlen sorozatok érkeznek!

Idei újdonságok és olyan régi nagy kedvencek, mint például a műfajban egyedülálló True Blood - Inni és élni hagyni

Sorozatfanok készüljetek! #bingewatching indul! Ki mivel fogja kezdeni?

#7

dráma | fantasy | misztikus | sci-fi

HBO Max | Netflix

A vámpíroknak nincs többé szükségük emberi vérre, ugyanis napi szükségleteiket fedezi a tömeggyártott szintetikus vér, így szabadon élhetnek az emberek között. Az emberek... több»

MIKORTÓL? Október 1. - A True Blood egy amerikai fantasy horror dráma televíziós sorozat, amelyet Alan Ball készített és alkotott. A sorozat Charlaine Harris The Southern Vampire Mysteries című regénysorozatán alapul. A sorozat Sookie Stackhouse (Anna Paquin), a telepatikus pincérnő körül forog, aki a Louisiana állambeli Bon Temps kitalált vidéki városában él. A történet két évvel azután játszódik, hogy feltalálták a "Tru Blood" nevű szintetikus vérkészítményt, amely lehetővé tette, hogy a vámpírok "kijöjjenek a koporsóból", és jelenlétüket az emberiség tudomására hozzák. A történet a vámpírok egyenlő jogokért és az asszimilációért folytatott küzdelmének krónikája, miközben a vámpírellenes szervezetek kezdenek hatalomra jutni. Sookie világa a feje tetejére áll, amikor beleszeret a 174 éves vámpír Bill Comptonba (Stephen Moyer), és először kell eligazodnia az intimitás és a kapcsolatok megpróbáltatásai és borzalmai között. A sorozatot az Egyesült Államokban az HBO prémium kábelcsatorna sugározta, és az HBO gyártotta Ball produkciós cégével, a Your Face Goes Here Entertainmenttel közösen. 2008. szeptember 7-én mutatták be a sorozatot, és 2014. augusztus 24-én fejeződött be, hét évadot és 80 epizódot tartalmazott. Az első öt évad rendkívül pozitív kritikákat kapott, és több díjra is jelölték és nyert is, köztük Golden Globe-ot és Emmyt.
#6

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Amikor különcök valószínűtlen csoportja közös ellenséget fedez fel ugyanabban a kegyetlen, de babonás politikusban, rablást terveznek, hogy bosszút álljanak. több»

MIKORTÓL? Szeptember 29. - A Choona egy hamarosan induló indiai rablás-vígjáték dráma sorozat, amely a Netflixen fut majd. A sorozatot Pushpendra Nath Misra készítette, írta és rendezte, a főbb szerepekben Jimmy Shergill, Aashim Gulati, Arshad Warsi, Vikram Kochhar, Namit Das, Chandan Roy, Gyanendra Tripathi, Monika Panwar és Niharika Lyra Dutt látható. A sorozat premierje eredetileg 2023. augusztus 3-án lett volna, de az utolsó pillanatban elhalasztották. A történet dióhéjban: Amikor egy valószínűtlenül össze nem illő csapat egy közös ellenséget fedez fel ugyanabban a kegyetlen, ám babonás politikusban, rablást terveznek, hogy bosszút álljanak.
#5

akció | animáció | kaland

Netflix

A sorozat 1792-ben, a francia forradalom idején játszódik, és Richter Belmont, a híres Belmont család leszármazottjának életét követi nyomon. több»

MIKORTÓL? Szeptember 28. - Franciaország, 1792 - a francia forradalom csúcspontja. Nyugat-Franciaország egy távoli részén az ellenforradalmi arisztokrácia szövetséget kötött egy félelmetes vámpírmessiással, aki azt ígéri, hogy "megeszi a napot", és vámpírokból és lidércekből álló sereget szabadít a forradalom leverésére és az emberiség leigázására. Annette, egy karibi varázslónő felkeresi Richter Belmontot, a régóta legendás vámpírvadász család utolsó leszármazottját, hogy álljon az ellenállás élére.  
#4

dokumentum | zenés

Netflix

Ezt a filmet nagyrészt a világjárvány két éve alatt forgatták, amikor egy pillanatnyi váratlan szünet állt be a rocksztár szokásos, számtalan kötelezettségétől terhes... több»

Rendező: Giuseppe Domingo Romano
Szereplők: Vasco Rossi
MIKORTÓL? Szeptember 27. - Készen állsz arra, hogy belevessz egy ötrészes történetbe, amely Vasco Rossiról szól? A dokusorozatban Vasco Rossi egyes szám első személyben meséli el történetét, és feltárja munkásságának minden titkát és hihetetlen karrierjét az olasz zene legendájaként. A zoccai rocksztár története holnap landol a streaming platformon! Az öt részt teljes egészében az olasz zenetörténet néhány legnagyobb slágerének atyjának szenteltek. Vascóról eddig soha nem látott részleteket tár majd fel a sorozat, archív felvételekkel és korábban nem publikált történetekkel, miközben a zenész saját történetének főszereplője és narrátora lesz egyszerre.
#3

72 UFO-észlelések  (2023)

(1)

dokumentum | történelmi

Netflix

Az elmúlt 50 év tömeges UFO-észlelései egy globális rejtélyt táplálnak ebben a szemtanúk beszámolóit, szakértői interjúkat és új bizonyítékokat bemutató dokumentumfilmben. több»

MIKORTÓL? Szeptember 2. - Az idegenekkel való találkozásokról, az UFO-król és a Pentagon titkos programjairól szóló, katonai informátoroktól származó robbanásveszélyes új felfedezések, valamint a főbb hírforrások tudósításai új lendületet adtak egy olyan témának, amelyet évtizedekig az összeesküvés birodalmába soroltunk. Ez egy mérföldkőnek számító négyrészes széria, amely beutazza a világot, hogy négy rendkívüli igaz történetet tárjon fel, amelyek másvilági jelenségekkel való találkozásokról szólnak. Minden egyes filmszerű és mélyen kutatott epizód egyetlen történetet mesél el: furcsa fények az égen Texas kisvárosa felett; tengeralattjáró űrhajók, amelyek egy walesi tengerparti falut kísértenek; idegenek találkozása iskolásokkal Zimbabwében; nem emberi intelligencia, amely állítólag beavatkozik egy japán atomerőműbe. A sorozat az első kézből - az észlelések helyszínein - tapasztaltak szemszögéből, valamint a legmodernebb tudósok és katonai szakemberek vezetésével elbeszélve, a tudományon túlmutatva rávilágít ezeknek a találkozásoknak az életekre, családokra és közösségekre gyakorolt mélyen emberi hatásaira. Az időszerű és időtlen kozmikus detektívtörténet, amely a különböző helyeken, időkben és kultúrákban történt, látszólag egymástól független találkozások rejtélyéből egy sor hátborzongató hasonlóságot és egy megdöbbentő igazságot tár fel: a földönkívüli találkozások globálisak, félelmetesek és semmihez sem hasonlítanak, amit valaha is elképzeltünk.
#2

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Ebben a mélyreható dokumentumfilmben felelevenítjük a közkedvelt televíziós műsorvezető, Jill Dando 1999-es megrázó gyilkosságát, amely máig rejtélybe burkolózik a... több»

Rendező: Marcus Plowright
MIKORTÓL? Szeptember 26. - A brit műsorszolgáltató legendát, Jill Dandót 1999-ben, fényes nappal, egyetlen golyó ölte meg a saját küszöbén. A brit történelem egyik legnagyobb gyilkossági nyomozása ellenére a gyilkosság máig megoldatlan. Ez a háromrészes sorozat végigkíséri a nézőket egy igazi bűnügyi rejtély fordulatain, miközben családja, barátai, újságírók, nyomozók és ügyvédek birkóznak a kérdéssel: Ki ölte meg Jill Dandót?
#1

68 Az ördög terve  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A versenyzők szellemes és stratégiai játékokban mérkőznek meg egymással, hogy győztesnek koronázzák őket, és a végső díjjal térjenek haza. több»

MIKORTÓL? Szeptember 26. - Tizenkét versenyző küzd a koronáért ebben az intelligenciát és ravaszságot igénylő játékban. Szövetségek alakulnak ki, titkos játszmák jelennek meg - bárki játszhat.