A Netflix hivatalosan is bejelentette, ki alakítja majd a legendás F1-pilótát, Ayrton Sennát a róla szóló életrajzi filmben.

Gabriel Leone (galériánkban) neve olyan produkciók kapcsán lehet ismerős a szélesebb nézőközönség körében, mint az Elcserélt élet, a Dom, illetve a szintén készülő Ferrari életrajzi film.

A kiadott sajtóközlemény szerint a Netflix és a stúdió, a Gullane, Senna családjának teljes támogatását élvezik a munkálatokban. A sorozat hat epizódból áll majd, amelyeket Vicente Amorim és Julia Rezende rendeznek majd.

“Hatalmas felelősség és egyben nagy megtiszteltetés is, hogy egy olyan ikont képviselhetek, aki oly sok embert inspirált egész életében, megmutatva a világnak, milyen is a brazil sport lélek. A tudat, hogy a Netflixen keresztül emberek millióihoz juttatjuk el ezt a történetet oly sok országban, arra ösztönöz, hogy ezt a karrierem egyik nagy szerepének tekintsem” - nyilatkozta Leone.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a tervek szerint a sorozat 2024-ben jelenik meg.