Netflix: Ez az érzéki thriller lesz a platform következő nagy sikere, itt a Mindent szabad új előzetese

A Netflix újabb Fair Play/Mindent szabad előzetest tett közzé, amely a Phoebe Dynevor és Alden Ehrenreich főszereplésével készülő erotikus thriller előzetese.

A legújabb trailer még többet mutat a Dynevor és Ehrenreich közötti dinamikából, ami egy olyan pár közt fut, akik ugyanannál a cégnél dolgoznak, és akik között forr a feszültség, miután Dynevor karakterét előléptetik.

Dynevor ( A Bridgerton család) és Ehrenreich (Oppenheimer, Kokainmedve, Solo: Egy Star Wars-történet ) mellett a filmben Eddie Marsan, Rich Sommer és Sebastian De Souza is szerepel.

A sztori dióhéjban:

"Amikor egy vérengző pénzügyi cégnél egy áhított előléptetésre kerül sor, a szerelmesek, Emily (Phoebe Dynevor) és Luke (Alden Ehrenreich) közötti, egykor támogató kapcsolat kezd valami sokkal baljósabbá savanyodni. Ahogy a hatalmi dinamika visszavonhatatlanul megváltozik a kapcsolatukban, a párnak szembe kell néznie a siker valódi árával és az ambíció idegesítő korlátaival". - szól a hivatalos szinopszis.

A filmet az elsőfilmes Chloe Domont írta és rendezte és a Sundance-en mutatták be, ahol lelkes kritikákat kapott!

dráma | misztikus | thriller

Egy váratlan előléptetés egy keményvonalas fedezeti alapnál a szakadék szélére sodorja egy fiatal pár kapcsolatát... több»