A filmet a magyar nézők máris az első helyre repítették, annak ellenére, hogy a Rotten Tomatoes kritikusai mindössze 18 százalékot adtak neki.

A CNN, a Detroit News, a Chicago Reader, a Guardian és még számos, igen nagy lap kritikusa húzta le borzasztóan Bill Burr komikus legújabb dobását, aki az Vén csókák című vígjátékkal tért vissza a képernyőre.

A Netflix eredeti, amelyet Burr rendezett a Ben Tishlerrel közösen írt forgatókönyv alapján, az ismert komikus rendezői debütálása. De a kritikusok szerint nem sikerült valami fényesen...

Adam Graham, a Detroit News kritikusa ezt írta: "A karakterek nem is annyira karakterek, mint inkább Burr ötleteinek és poénjainak helyettesítői és célpontjai, és ezek a poénok éppoly elcsépeltek, mint a Kaitlyn Jenner-anyag, amit Burr itt leporol."

Myle Yan Tay, a Chicago Readertől pedig így fogalmazott: "Egy alaposan ellenszenves karakterekkel teli film... súlyos a kritikában, de gyér a tényleges humorban."

Nos, lássuk, ezek után mi lehet az a sztori, amit a nézők - a magyarok legalábbis - annyira szeretnek, hogy mégis első helyen landolt nálunk.

A vígjáték három középkorú legjobb barátot, egyben apát követ, akik azon kapják magukat, hogy a szülői és apaság kihívásai között el kell engedniük a 80-as éveket, hogy lépést tartsanak a modern társadalommal, azaz mindennel, amit 1987 után hoztak létre, meg kell küzdeniük.

Bill Burr játssza a főszerepet, mint Jack Kelly, aki nem igazán tud lépést tartani a korral. Emellett Bobby Cannavale és Bokeem Woodbine alakítják Connor Brody és Mike Richards szerepét, Jack legjobb barátait, akik ugyanezekkel a problémákkal küzdenek. 

Ha már három férfi vergődéseit szeretnénk látni az apaság és a munkaerőpiacon való helytállás közben, talán még mindig érdemes lehet visszatérni a Három férfi és egy bébi eredeti vagy Három férfi és egy bébi - felújított változatához. Ebben a filmben kedvesebb humorral és szerethetőbb karakterekkel találkozhatunk.

vígjáték

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»