Alig mutatták be, az új lengyel film, a Tűzrőlpattant máris a legfelkapottabb film lett a magyar nézők körében, ezzel Az ír kívánságot és A Casagrande család - A filmet is maga mögé utasította.

A Tűzrőlpattant egy lengyel romantikus vígjáték, amelyet Bartosz Prokopowicz rendezett, és amely új megközelítésben mutatja be a klasszikus ‘városi lány találkozik a vidéki fiúval’ történetet.

A film egy furcsa, retro lengyel faluban játszódik, a cselekmény középpontjában egy városi szakácsnő, Oliwia áll, aki hazatér otthonába, ami váratlan romantikus fejleményekhez vezet egy titokzatos farmerrel kapcsolatban, a dolgok alakulásában pedig a nagymamájának is fontos szerep jut.

A film 2024. március 27-én debütált, ha kíváncsi vagy rá, miért kaptak rá ennyire a nézők, a mafabos adatlapról el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

romantikus | vígjáték

Miután a nagyvárosi szakácsnő, Oliwia mindent otthagy, hogy megmentse a nagymamája farmját, beleszeret egy jóképű farmerbe, aki súlyos titkot rejteget. több»