Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, a no.1 magasan verte a teljes mezőnyt

Tarol a Netflixen A Bridgerton család - 3. évada, amely komolyan maga mögé szorította a mezőnyt a nézettségi listán 45,1 millió megtekintéssel.

A széria a Netflix új Top 10-es tévéműsor-listájának 30%-át teszi ki, a sorozat három évada pedig összesen 27 hetet töltött a listán. Persze előfordul egy-egy nagyobb Netflix-franchise esetében több évadon keresztül, hogy a népszerűség és/vagy a kritikai elismerés hajlamos csökkenni, minél tovább tart a dolog.

Ez azonban egyáltalán nem mondható el A Bridgerton család esetében, amelynek harmadik évada gyakorlatilag népszerűbb az előzőeknél is, összevetve ugyanis a harmadik évad sokkal jobb értékelést kapott a Rotten Tomatoes portálon, a kritikusok 85, míg a nézők 88 százalékot adtak rá. (Ez az arány az első évad esetében 87 - 71, míg a második évad esetében 77 - 75 százalék.)

A dobogó második helyét egyébként az Ashley Madison: Szex, hazugságok és botrányok foglalhatta el 9,5 millió megtekintéssel, míg a harmadik helyen a Szarvasbébi végzett 7,4 millió megtekintéssel.

A teljes nézettségi listát lentebb közöljük, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

#10

akció | animáció | kaland

Netflix

Hogy végleg elhagyja az alvilágot, Hádész tervet eszel ki, hogy átvegye Zeusz helyét, újra egyesüljön szeretett Perszephonéjával, és uralkodjon az Olümposzon. több»

1,8 millió megtekintés
#9

33 Talpig férfi  (2024)

(4)

dráma

Netflix

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»

2,4 millió megtekintés
#8

dráma | romantikus

Netflix

Mary asszony egy gróf lánya, aki hozzáment egy kereskedőhöz, ami botrányt okozott a családjában. Most visszatér Londonba saját lányaival, hogy szembenézzen a múltjával, ami... több»

3,3 millió megtekintés
#7

vígjáték

Netflix

Tom Brady szembenéz a beszólásokkal ebben az élőben közvetített, sztárokkal teletűzdelt stand-up műsorban, amelynek házigazdája Kevin Hart. több»


Szereplők: Kevin Hart, Tom Brady
3,4 millió megtekintés
#6

55 Bodkin  (2024)

(6)

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy csapat podcastelő elindul, hogy kivizsgálja három idegen rejtélyes eltűnését egy idilli ír kisvárosban. Ám amikor elkezdik felfejteni a szálakat, egy sokkal nagyobb és... több»

4 millió megtekintés
#5

vígjáték

A komikusok világa összegyűlik, hogy megünnepelje és beszóljon Kevin Hartnak, aki átveszi az amerikai humorért járó Mark Twain-díjat. több»

4,1 millió megtekintés
#4

dráma | romantikus

Netflix

A Bridgerton család nyolc gyermeke a boldogságot keresi Londol elit társadalmában. több»

4,5 millió megtekintés
#3

59 Szarvasbébi  (2024)

(8)

dráma | életrajzi

Netflix

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»

7,4 millió megtekintés
#2

dokumentum

Netflix

Amikor az Ashley Madisont, a házasságtörő viszonyokat kereső emberek társkereső oldalát feltörik, felhasználók millióinak intim adatai kerülnek nyilvánosságra, ami... több»

9,5 millió megtekintés
#1

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

45,1 millió megtekintés