Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat és műsor a világon, az első helyezett már 37(!) milliós nézettségnél jár

A Netflix hétről-hétre közzéteszi nézettségi adatait. Így volt ez az év első hetében is. Lássuk, melyek voltak a TOP10-be (angol nyelvű sorozatok közül) bejutott szerencsések január 1-7. között! A Nem versz át simán verte a teljes mezőnyt.

A 10 legjobb közé bejutott stand-up, doku, egy Wattpadról adaptált YA sztori és persze Harlan Coben legújabb rejtélye is, ami egészen konkrétan leuralta a platformot! Az adatokat a Netflix 91 ország rangsora alapján állította össze.

De mit tud a Nem versz át?

Coben új gyilkossági rejtélye eléggé siralmas pontszámokat kapott a Rotten Tomatoes-on mind a kritikusok, mind a rajongók részéről (67 százalék, illetve 49 százalék) – ennek ellenére jelenleg teljes mértékben uralja a Netflix globális Top 10-es listáját. A 37,1 millió megtekintés azonban megegyezik a listán szereplő összes többi műsor össz nézettségi számával, úgyhogy valamit mégis csak tudhat a Michelle Keegan főszereplésével készült adaptáció.

A nyolc epizódból álló dráma főszereplője Maya (Keegan), aki férje brutális meggyilkolásával próbál megbékélni.

„De amikor Maya egy dadakamerát kap barátnőjétől, hogy szemmel tartsa kislányát – olvashattuk a Netflix ismertetőjében –, megdöbbenve lát egy férfit, a házában: a férjét, akit halottnak hitt.”

Eközben Sami Kierce nyomozó őrmester (Adeel Akhtar), aki Maya férjének halála ügyében vezeti a nyomozást szintén kezd gyanússá válni, és nem csak saját rejtélyes ájulásai miatt, de hogy Coben tetézze a dolgokat, Maya nővérének halála (a nőt kicsivel Maya férje előtt gyilkolták meg) szintén kezd egyszerű betöréses rablásból tervezett gyilkosságnak tűnni. Ráadásul Maya unokaöccse és unokahúga saját szakállukra kezdenek nyomozni az ügyben...

Mindez egy fordulatos, feszültséggel teli utazássá teszi a Nem versz átot, amely jelenleg egyértelműen Netflix-előfizetők millióit nyűgözi le szerte a világon. 

Ha még nem néztél bele, csak kattints a mafab adatlapon található Netflix ikonra és - amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál - már izgulhatsz is azon, hogy vajon ebben a szövevényes történetben ki is az igazi hunyó.

#10

80 Peppa malac  (2004)

(1)

animáció | családi | rövidfilm

Netflix | HBO Max

Az óvodásoknak készült animációs mesesorozat főhőse Peppa, egy huncut kismalac, aki epizódról-epizódra mesél a gyerekeknek a gyerkőclét alapproblémáiról: fürdetés,... több»

1.7 millióan nézték meg a 6. évadot
#9

62 Totál KO  (2023)

(4)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A különleges erők elit csapata egy halálos terrorista hálózat nyomába ered, amelynek a terve, hogy felrobbantja Las Vegast. több»

2 millió megtekintés
#8

vígjáték

Netflix

Ricky Gervais ellentmondásos álláspontokat oszt meg a politikai korrektségről és a túlérzékenységről az emberiség végéről szóló, tabudöntögető komédia különkiadásában. több»

Rendező: John L. Spencer
Szereplők: Ricky Gervais
2.1 millió megtekintés
#7

dráma | történelmi

Netflix

A következő évad ott folytatódik, ahol az 5. évad véget ért, és a walesi hercegnő halála előtti utolsó napokról szól, amikor egy autóbalesetben életét vesztette ő és... több»

2.5 millió megtekintés
#6

dokumentum | sportfilm

Netflix

Ez a dokumentumfilm-sorozat az öltözőtől a pályáig mind a 32 csapatot exkluzív módon mutatja be, amint a FIFA 2022-es futball-világbajnokságán küzdenek a dicsőségért. több»

 3.7 millió megtekintés
#5

73 A Sun-fivérek  (2024)

(6)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»

4.1 millió megtekintés
#4

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

4.4 millió megtekintés
#3

dokumentum

Netflix

Egypetéjű ikrek nyolc héten át változtatják étrendjüket és életmódjukat egy egyedülálló tudományos kísérletben, amelynek célja annak feltárása, hogy bizonyos... több»

8 millió megtekintés
#2

vígjáték

Dave Chappelle a színpadi bántalmazásától kezdve a világ körüli pofonokig mindent elszabadít ebben a szabadszellemű és cenzúrálatlan stand-up comedy különkiadásban. több»

Rendező: Stan Lathan
Szereplők: Donnell Rawlings
10.2 millió megtekintés
#1

79 Nem versz át  (2024)

(20)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Az özvegy anyukát, Myát megzavarja a kisgyermeke dajkakameráján rögzített kép elhunyt férjéről. több»

37.1 millió megtekintés