Netflix: Ezt a sorozatot nézi most mindenki a világon, minden kihívóját bedarálta

Egy Pulitzer-díjas, második világháborús regény sorozatadaptációja, egy megrázó nyomozásról szóló dokusorozat és egy krimi és a sci-fi elemeit ötvöző sorozat. Ezek tarolnak most a Netflix előfizetői körében.

A streamingszolgáltató közreadta a legfrissebb nézettségi adatokat, ezek alapján pedig a Shawn Levy rendezésében készült A láthatatlan fény című sorozat a legnépszerűbb jelenleg a platformon, noha ezt a képet némileg árnyalja, hogy a kritikusok enyhén szólva sincsenek megelégedve a produkcióval, de a magyar nézők viszonylag pozitívan fogadták (a mafabon 73 százalékon áll). A széria viszont még így is 9,8 millió nézettséget ért el. A Pulitzer-díjas második világháborús regény alapján készült széria középpontjában egy vak francia lány és apja áll, akik a náci megszállás idején megszöknek Párizsból, és egy értékes gyémántot visznek magukkal, hogy megakadályozzák, hogy a nácik kezére kerüljön.

A második helyen végzett a Míg a halál el nem választ: Soering kontra Haysom dokusorozat a maga 4,7 milliós nézettségével, amely egy felkavaró gyilkossági eset történéseit dolgozza fel. A harmadik helyet pedig a Testek című széria húzta be 4,3 millió nézettséggel, amelynél aligha találunk most izgalmasabb sci-fit, amelyet egy nagy adag krimivel is megfűszereztek.

A teljes listát lentebb találjátok, kellemes böngészést kívánunk!

#10

dokumentum

Netflix

A szent kincseket, amelyekről úgy tartják, hogy csodás erőkkel bírnak, zár alatt tartják. Felfedezhetjük a katolikus ereklyék történelmét – és rejtett titkaikat. több»

2,3 millió nézettség
#9

90 Beckham  (2023)

(7)

dokumentum | életrajzi | sportfilm

Netflix

Ez a doku-sorozat soha nem látott felvételekkel szemlélteti David Beckham felemelkedését a szerény kezdetektől egészen a világhírű futballsztárrá válásig. több»

Rendező: Fisher Stevens
Szereplők: David Beckham
2,7 millió nézettség
#8

valóságshow

Netflix

A sorozat 7. évadában az Oppenheim Group ügynökei robbanásveszélyes irodai politikát folytatnak, fejlődő barátságokat ápolnak, a trükkös lakáspiacot próbálják megoldani és... több»

2,8 millió nézettség
#7

75 Az Usher-ház bukása  (2023)

(13) (1)

dráma | horror

Netflix

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»

2,8 millió nézettség
#6

86 Elfogni Gottit  (2023)

(2)

dokumentum | krimi

Netflix

A „Fear City” készítőinek dokumentumfilm-sorozata a törvény két oldaláról mutatja be az FBI küzdelmét a hírhedt maffiafőnök, John Gotti elfogásáért. több»

Rendező: Sam Hobkinson
3,2 millió nézettség
#5

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Amikor egy sötét erő az Egyszarvú-sziget elpusztításával fenyeget, egy bátor tinédzsernek és öt iskolatársának fel kell lázadnia, hogy megvédjék szeretett mágikus... több»

3,3 millió nézettség
#4

dokumentum

Netflix

Steven Spielberg és csapata az élet négymilliárd éves földi útjának hihetetlen történetét mutatja be ebben a sorozatban. több»


Szereplők: Morgan Freeman
4,3 millió nézettség
#3

83 Testek  (2023)

(12) (1)

dráma | krimi | történelmi

Netflix

Négy nyomozó története négy különböző londoni korszakban, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben nyomoznak. több»

4,3 millió nézettség
#2

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Különböző felektől olyan új felismerések látnak napvilágot, amelyek kérdéseket vetnek fel Jens Söring elítélésével kapcsolatban, akit akkori barátnője szüleinek 1985-ös... több»

4,7 millió nézettség
#1

77 A láthatatlan fény  (2023)

(6) (2)

dráma | háborús | történelmi

Netflix

Marie-Laure, a vak francia tinédzser és Werner, a német katona története, akiknek útjai a megszállt Franciaországban találkoznak, amikor mindketten megpróbálják túlélni a... több»

9,8 millió nézettség