Harmadik hete vezeti a nézettségi listát a Sofía Vergara főszereplésével készült Griselda, ugyanakkor a múlt heti 20,6 milliós nézettségről 10,3 millióra esett vissza a produkció.

Ez viszont még bőven elég volt ahhoz, hogy megelőzze az Átutazót 1. évadát, amely 6,8 millió megtekintést hozott össze. A harmadik helyet az Ambika Mod és Leo Woodall főszereplésével készült Egy nap című limitált sorozat húzta be 5,3 milliós megtekintéssel, ráadásul 75 országban került be a top10 legnézettebb tartalom közé.

A február 5. és 11. közötti héten a Nagy Sándor: Egy isten születése dokusorozat 3,5 milliós megtekintést ért el, míg a Nem versz át 3,3 millió megtekintést hozott össze. A műfaj egyébként hatalmas népszerűségnek örvend jelenleg az előfizetők körében, ezt jól példázza, hogy az Igazi amerikai rémálom, szintén krimi-dokusorozat, 3 millió megtekintést ért el.

Mindemellett jelentős sikert aratott az angol nyelvű filmek terén a 2017-es Gru 3, amely 15,9 milliós nézettséget kapott, amelyet az Orion és a sötétség követ 12,7 millió megtekintéssel.

71 Egy nap  (2024)

dráma | romantikus | vígjáték

Emma és Dexter az érettségi estéjén találkoznak először. Holnap már külön utakon kell járniuk. több»